Извънземни свалили ядрена бойна глава на САЩ: появиха се необясними кадри?!

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Извънземни свалили ядрена бойна глава на САЩ: появиха се необясними кадри?!

Мнение от west003 »

Многобройни западни издания обвиняват Пентагона, че крие видеозапис на атака с "летяща чиния" срещу американска ядрена бойна глава. Че съответните кадри са истински, няма съмнение уфологът и писател Робърт Хейстингс (Robert Hastings), който представи резултатите от своето разследване на уебсайта The UFO Chronicle.

Изображение

Самият инцидент е разказан на уфолога от пенсионираните офицери от ВВС на САЩ лейтенант Боб Джейкъбс (Lieutenant Bob Jacobs) и майор Флорензе Мансман (Major Florenze Mansmann). Твърди се, че те лично са видели записа, тъй като самите те и го изготвили заедно с други специалисти, които са били част от групата, занимаваща се с фотографиране и видеозаснемане на изпитателни изстрелвания на ракети.

Така художниците си представят атаката с "летяща чиния":
Изображение

На 15 септември 1964 г. Студената война е в разгара си. Тогава Джейкъбс отговаря за военния телескоп в Биг Сур, Калифорния, който заснема полет на ракета над Тихия океан. Мансман служи като главен анализатор на фотоизображенията във военновъздушната база Ванденберг - сега космическа база Ванденберг - в окръг Санта Барбара, Калифорния.

Съществуването на записа е потвърдено и от Луис Елизондо (Luis Elizondo), който изглежда е бившият директор на програмата на Пентагона за усъвършенствано идентифициране на аерокосмически заплахи (Усъвършенствана програма на Пентагона за идентифициране на аерокосмически заплахи - AATIP). Той уверява, че се е занимавал с НЛО и наред с други тайни снимки е видял и тези, описани от лейтенанта и майора.

"Чиния" - вероятно същата, която е заснета в Ню Мексико през 1964 г.:
Изображение

Според "свидетели" обектът е бил класически обект с форма на чиния. Въртящ се и светещ с долната си част, той обиколил бойната глава, която се отделила от ракетата "Атлас", няколко пъти е изстрелял към нея четири ярки лъча. Поне така са разбрали всички, които са видели записа.

Ракетата е истинска, а бойната глава е макетна и носи ядрени заряди. Може би атаката на извънземните (кой друг има чинии?!) също е била демонстрация.

Скептиците, разбира се, се съмняват и не вярват в извънземните. Но защо бойната част изведнъж се е сринала и е пропаднала, не могат да обяснят.

По непотвърдени данни както обектът, така и отломките от бойната глава са били засечени на екраните на радарите, от които са направени и снимки.

Вероятно има причини за катастрофата, които не предполагат извънземна намеса. Въпреки това Джейкъбс и Мансман са крайно смутени от факта, че два дни след като са гледали кадрите, при тях са дошли двама агенти на ЦРУ и са конфискували снимките. Опитите на Елезондо да възстанови кадрите се провалят - той признава, че лентата липсва. Най-вероятно, според него, Пентагонът просто я унищожава.

"Чинията", сякаш позира пред фотографите:
Изображение


А ПО ТОВА ВРЕМЕ

Открита е снимка на "летяща чиния", направена през 1964 г.

"Летящата чиния", която е атакувала бойната глава, може да е изглеждала точно така, както е изглеждала на снимки, направени през 1964 г. Снимките - няколко от тях - са открити в колекцията на Центъра за космически полети "Годард", сектор "Графични и издателски услуги", в рамките на Националната администрация за архиви и записи (NARA). На всяка снимка, съхранявана в архива, има недвусмислен надпис "Летяща чиния", 4 юни 1964 г.".

https://www.theblackvault.com/documentarchive/flying-saucer-photos-found-in-national-archives-collection-for-goddard-space-flight-center/

Той е заснет от човек на име Пол Вила. Той твърди, че е имал телепатичен контакт с извънземните и е научил, че те ще пристигнат в района на Пералта, Ню Мексико. Той пристигнал там в посоченото време и заснел "чинията", на която те пристигнали. Той казал, че извънземните, демонстрирайки силата си, вдигнали колата му във въздуха. Но снимката на левитиращия автомобил в архива не е такава. Има много снимки на чинии. Красиви, цветни... Дали са истински? Голям въпрос - както и всичко, което все още се разказва за извънземните.

Снимка на Пол Вила. (Кредит: Timothy Good):
Изображение

Изображение

Източник: https://www.kp.ru/daily/27571/4896291/
Оригинал: https://www.theufochronicles.com/search/label/UFOs%20and%20Nukes

Още по темата можете да прочетете в статията "Истински ли са кадрите на НЛО заснето от ВВС база Вандерберг през 1964 г.?" в сайта ни: https://www.ufo.bg/?p=4900
Публикувай отговор