Дисковидно и безшумно НЛО обикаля над бойното поле в Украйна

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Дисковидно и безшумно НЛО обикаля над бойното поле в Украйна

Мнение от west003 »

Дисковидно, напълно безшумно НЛО беше уловено от камера от украинските войски в разкъсаната от война страна, в кадри, споделени ексклузивно с DailyMail.com.

Изображение

"Какво по дяволите е това? Защо не се движи?", възкликват мъжете от украинския 406-ти батальон. Те са били свидетели на напълно спокойното НЛО, което кръжи над тяхната бойна зона.

Докато размерът и формата на обекта остават загадка, надморската му височина показва, че очевидният обект може да е голям кораб.

Зловещите кадри бяха заснети от 406-и батальон този месец чрез един от над 300-те квадрокоптери с "топлинно виждане", използвани от Украинските въоръжени сили (UAF) в усилията им да защитят нацията от вече двегодишна инвазия от Русия.

Въз основа на температурния диапазон на термовизионния дрон, НЛО-то е било по-топло от заобикалящата го среда.

Инцидентът е най-новият случай на НЛО над разкъсаната от войната територия на Украйна, подклаждайки десетилетия спекулации за възможните намерения на летящите обекти във въздуха и добавяйки тежест към показанията на военни свидетели, които са видели НЛО да извеждат от строя ядрени оръжия.

Един член на 406-та заявява, че обектът е "НЛО, със сигурност".

"Стои на мястото си, на екрана. Увеличете повече", продължават да обсъждат войниците."Стои неподвижно, виждате ли?"

Мистериозният обект във въздуха, макар и все още неидентифициран, има поразителна прилика с "Багдадския фантом" – слабия, цилиндричен обект, забелязан над Ирак през май 2022 г. от инфрачервената "топлинна" камера на дрон Reaper на ВВС на САЩ.

В последните моменти от клипа на 406-ия от тяхната украинска среща с НЛО, един член може да бъде чут - вероятно шегуващ се - че те "може би трябва да го удрят" с техния малък, двукилограмов квадрокоптер.



Източник: https://www.dnes.bg/voinata-v-ukraina/2024/02/28/diskovidno-i-bezshumno-nlo-obikalia-nad-boinoto-pole-v-ukraina.599755
Публикувай отговор