Дейвид Уилкок:„Лигата на добрите“се готви да отстрани лошите

west003
Мнения: 2522
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Дейвид Уилкок:„Лигата на добрите“се готви да отстрани лошите

Мнение от west003 »

В неофициални алтернативни медии се появиха съобщения, че тайна група високопоставени и намиращи се на множество ключови постове борци за свобода работят усилено, за да освободят човечеството от шепа злодеи, които се наричат с различни имена: елит, нов световен ред или просто международни банкстери (производно на „банкери“ и „гангстери“, заб.прев.).

На пръв поглед за обикновения изследовател на конспиративни теории, мощните елити почти са достигнали крайната си цел за пълна доминация над планетата. В крайна сметка през последното десетилетие се наблюдава силна консолидация на властта на тази клика с безкрайни войни за завладяване, финансови пакети за спасяване, въвеждането на закони за унищожаване на личните свободи, и така нататък.

Въпреки това, според Дейвид Уилкок и Бенджамин Фулфорд, съществува също толкова мощна сила на „добрите“, работещи зад кулисите и бореща се с тази банда. Тези борци за свобода, които понякога са наричани „белите шапки“, както се говори, заемат позиции в банкирането и финансите, военни и правоохранителни органи, медиите, правителствата на всички нива, както и други длъжности в предприятия и агенции.

В нова статия на сайта на Уилкок той пише:

Много потайна, добре координирана операция, работеща за доброто на човечеството, е почти готова да направи своя ход.

„Добрите момчета“ в Пентагона сега са в пълна политическа и логистична координация в рамките на един впечатляващ алианс от 134 страни, за да изправят виновните пред правосъдието и да освободят нашата планета.

Сигурността при извършването на тази работа ще е огромна. Дори онези, които тя ще засегне, и които ще бъдат арестувани, няма да имат никаква представа какво е на път да се появи пред очите на обществеността.

За много хора, този сценарий може да изглежда като самозалъгване. Въпреки това, в природата всяко действие има равно противодействие. Освен това в света все още има много повече добри хора отколкото социопати, които управляват банда мошеници, и няма да е пресилено да се предположи, че на най-влиятелните позиции също така има много добри хора.

Тъй като „добрите“ не са безмилостни, както казват самите те, не може насилствено да се спре тази банда дотогава, докато техните шахматни фигури не бъдат поставени по местата, откъдето да свалят мошениците с най-малко нежелани ефекти и насилие. Е, изглежда „добрите“, сега имат достатъчно тактически позиции, за да започне плана за глобална трансформация, който ще започне с почистване на съществуващата система от лошите хора.

А последните статии на Уилкок са много показателни, с примери за почистването. Например, такива събития, като например масовите оставки в банковия сектор, както е казано тук и тук. Падането на пазарите на Goldman Sachs, след като един от лидерите им говори за „Mъпетгейт“, за пълния срив на медиите империя на Рупърт Мърдок във Великобритания и оставката на председателя Джеймс Мърдок (син на Рупърт), както и много други примери за това как скритото знание става явно с все по-ускорени темпове.

Според Уилкок, този план ще бъде бърз и може да шокира обществеността. Той пише какво очаква да види:

* Масови арести на членове на кликата.

* Възстановяване на личните свободи по целия свят.

* Нови планове и технологии за енергетиката, селското стопанство и икономиката, които също така ще освободят човечеството от контрола на ресурсите и манипулациите.

* Промяна на долара като дългов инструмент с “нова валута, която ще бъде новият инструмент на капитала. „

По-голямата част от това изглежда като сбъдната реалност за човечеството, но тя може да струва доста скъпо. Въпреки, че вътрешните хора „разрешили“ да се разкрият част от елементите на плана, казвайки, че всичко ще се извършва с максимална точност, която не трябва да води до сътресения и хаос, реакцията на кликите до известна степен ще бъде непредсказуема.

Следователно, тази група, която е на страната на доброто както казва , е взела много предпазни мерки и ще използва военни и правоприлагащи органи за координиране на усилията за защита на критичните съоръжения и постепенно ще обкръжава престъпниците.

Уилкок признава, че е съвсем естествено за изследователите да са скептични по отношение на тази новина, обаче уверява своите читатели, че тези сили действително ще арестуват някои престъпници и те накрая ще се изправят пред съда.

Ако слуховете, които се чуват са верни, то скоро ще станем свидетели на масови арести на редица ключови конспиратори в правителствата, финансови компании, отбраната, фирми, медии, фармацевтични корпорации и така нататък.

Представените доказателствата не оставят място за съмнение, освен може би за тези, които автоматично застават на страната на скептиците като предполагат, че това, което виждат, чуят или прочетат, е в противоречие с истината.

Уилкок е взел интервю от един от посветените, който потвърждава, че планът е в ход. Чуйте го на английски :

[flash=640,360]"http://www.youtube.com/v/ucxF4b9hHuw?version=3&hl=bg_BG[/flash]

Човекът от интервюто (Drake) по-горе, признава, че съществува потенциална възможност за прекъсване на снабдяването и може би дори умишлен саботаж, на който може да се решат оказалите се в отчайващо положение елити. Той препоръчва да се запази спокойствие по време на този период на очистване, при арестуването на тези мошеници, както и да се запасят с храна и вещи от първа необходимост за период от 30-180 дни, за да се избегне възможността да бъдем хванати в капана на обстоятелства по време на този преходен период.

Уилкок успокоява читателите, гарантирайки, че всичко ще е за добро.

- Хората, които са готови да го направят са добре запознати с всички притеснения, които ви измъчват.

- Когато това се случи, военно положение НЯМА да бъде обявено.

- Военните няма да отнемат контрола на правителството.

- Невинни граждани няма да бъдат хвърляни в затвора и те няма да бъдат засегнати.

- Всички военни сили, които ще се опитват да изпълняват такива незаконни заповеди от името на „лошите“ ще бъдат в малцинство и ще им се оказва съпротива.

- Всички усилия ще бъдат съсредоточени върху решаването на проблема и незабавно връщане на властта на хората по начина, предписан от закона.

- Трябва да има нови избори, като се има предвид, че много, ако не повечето политици в Съединените щати могат да бъдат отговорни, пряко или косвено (не са могли или не са желаели да предприемат действия).

- Алиансът възнамерява да върне безплатната енергия и множество други технологии, които са били откраднати от обществото.

Въпреки че нивото на координация и скоростта по свалянето на тази привидно всемогъщ клика на елитите изглежда нереалистична, не е лошо да прочетете всички последни работи на Уилкок и да слушате по-горното интервю, преди да правите някакви заключения.

Източник: http://30dumi.eu
Публикувай отговор