ИЗВЪНЗЕМНО се появи от Северното сияние! (снимка)

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

ИЗВЪНЗЕМНО се появи от Северното сияние! (снимка)

Мнение от west003 »

„Зелено човече” избра рядкото природно явление, за да „нагледа” екземплярите от по-нисшата раса

Извънземно се появи сред феерията на Северното сияние!

Късметлията да го увековечи бил молдовски фотограф, който отишъл чак до Исландия, за да се наслади на страстта си към снимането и изумителната гледка, разказва „Сън”.

Юри Белегурши отишъл на хиляди километри, за да преживее нещо изумително и за да попълни портфолиото си с красиви снимки. Заедно с тях обаче направил и ударът в кариерата си!

Изображение

“Не мога да опиша с думи какво почувствах при гледката. Това е един от най-изумителните неща на Земята. Пожелавам на всеки да види северно сияние поне веднъж в живота си. Не видях лицето на извънземното, докато снимах, но когато се прибрах у дома, прегледах снимките си на компютъра и го забелязах. Невероятно е, не мога да повярвам на очите си”, споделя 29-годишният мъж.

Молдованецът е самоук фотограф. Той отишъл да живее чак в Исландия през 2006 година, за да се превърне хобито си в професия.

Тази година освен, че природата полудя – наред с катаклизмите, се появиха и червени северни сияния, навсякъде взеха да се появяват извънземни. Това от Исландия или е много страхливо, или няма въображение – „зелено човече” цъфна в Зелено Северно сияние.

Автор: Надежда Димитрова



Източник: http://www.razkritia.com
Публикувай отговор