Канадската армия си сътрудничи с извънземни

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Канадската армия си сътрудничи с извънземни

Мнение от west003 »

Бившият министър на отбраната на страната направи шокиращи разкрития

Видео от състояла се в края на май пресконференция на високо равнище запали мрежата. Материалът проследява речта на бившия министър на отбраната на Канада Пол Хелиър, който заявява, че "от време на време" армията си сътрудничи с извънземни.

Изображение

Хелиър признава, че цели четири извънземни раси посещават Земята редовно и че правителството си сътрудничи с тях активно.

"Смятам, че хората имат право да знаят истината и съм сигурен, че за в бъдеще на властите ще им се наложи да говорят открито за присъствието на извънземните сред нас."

Според министъра обаче някои факти засега все още трябва да останат скрити, защото населението на Земята все още не е готово да ги чуе.

Въпреки това обаче той разказа някои удивителни истории, свързани с контакти от третия вид за последните 60 години.

Можете да ги чуете във видеото.
http://www.videoclip.bg/watch/206296_Shok-Kanadskata-Armiq-si-SUTRYDNIChI-s-IZVUNZEMNI-Vijte-VIDEOTO

Източник: http://inews.bg
Последно промяна от west003 на Вто Яну 10, 2017 10:02 am, променено общо 1 път.
west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Интервю на министъра на отбраната на Канада за извънземните

Мнение от west003 »

Бивш министър на отбраната на Канада заяви по руска телевизия, че извънземните вече са сред нас, но отказват да се появят наяве и да споделят технологиите си, докато не се променим и не спрем да водим войни и да замърсяваме околната среда. По думите на Пол Хелиър, който бе министър на отбраната от 1963 до 1967 г., има около 80 различни вида извънземни. Някои от тях изглеждат точно като нас и могат да се разхождат по улицата и ние въобще да не ги забележим, каза той в ефира на Russia Today в събота.

Изображение

По време на странното интервю Хелиър направи серия разкрития за извънземните, които звучаха по-скоро като част от сценария на сериала „Стар Трек“, отколкото това, което ние официално знаем за инопланетяните. „Историята ни с НЛО-тата е дълга и, разбира се, те са доста по-активни през последните няколко десетилетия, откакто ние изобретихме атомната бомба“, каза той.

„Те са много притеснени от това, че ние може да я използваме отново, защото целият космос е едно цяло и това ще засегне не само нас, но и други хора в космоса. Те се страхуват, че ние може да сме достатъчно тъпи и да използваме отново атомни оръжия“, продължава бившият военен министър.

При това Хелиър изрази увереност, че повечето извънземни искат по-скоро да ни помогнат, отколкото да ни унищожат. „Бих казал, че почти всички от тях са добронамерени и искат да ни помогнат. Може да има един-два вида, които не искат“, каза той.

90-годишният военен за първи път заяви публично, че извънземните са пристигнали на земята през 2005 г. Той е и първият високопоставен политик, който публично заяви, че извънземните наистина съществуват. По думите му, представителите на другите разумни животи „посещават планетата ни от хиляди години“ и са безразлични към нашия начин на живот. „Прекарваме твърде много време във войни помежду си, харчим твърде много за военни разходи и не достатъчно за храна за бедните, за грижи за бездомните и болните. Те искат да ни сътрудничат, да работят с нас, да ни научат как да живеем по-добре, но само ако ние го поискаме. Те не смятат, че се грижим добре за нашата планета“, каза още той.

На моменти думите на Хелиър звучаха като сценарии на „Стар Трек“, докато той говореше за „федерация“ на извънземни, която има правило да не се намесва в развитието на световете.

Бившият министър на отбраната потвърди, че извънземните са отговорни за част от модерните ни технологии. Сред тях са микрочипът, LED светлините и кевларената жилетка. /БЛИЦ



Източник: blitz.bg
Публикувай отговор