Слънцеядът Иван Стойчев: Не съм се хранил от 2009 година!

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Слънцеядът Иван Стойчев: Не съм се хранил от 2009 година!

Мнение от west003 »

Принципът на слънцеяденето и свързан с много древна система, разказа по БНТ най-известният слънцеяд в България Иван Стойчев, който не е поемал никакво храна от 2009 г. насам. Според него принципът на слънцеядството се основава на фотосинзезата. Чрез определена реакция с меланина нашият организъм може да произвежда хранителни вещества.

Изображение

Това е много дълъг период, свързван с овладяване на медитация. Човек трябва да е информиран, разказва Стойчев. Той предупреждава, че слънцеядството може да бъде опасно за очите. Трябва време и информираност за пренастройката на организма. Това е нова енергийна система. Принципът е такъв, че се ползва светлината на Слънцето сутрин и вечер, инфрачервените лъчи, които не са вредни.

На Стойчев не му пука, че много хора не му варват. "Проблемът на тези, които не вярват си е техен. Аз не го правя за някаква изява и не желая на никого да се натрапвам. След сто години това ще е единствената енергия за човечеството. Храните съдържат прекалено много отрови. Лекарствата не могат да лекуват това, което хората получават като увреждане на органите. Аз имам претенциите да съм един от най-здравите хора на планетата. Не ходя на лекари, нямам никакви проблеми със здравето. Най-голямото богатство е здравето, аз съм най-богатия човек," уверен е той.

Слънцеядите в България, се познавали, но повечето не желаят да се афишират по медиите. Нямало значение дали е лято или зима. Ползва се светлината, не топлината от Слънчето. Трябва да се знае, че очите се повреждат много лесно, предупреждава Стойчев. Светлината се поема чрез очите, които произвеждат биоелектроизпулси. Всеки човек ползва светлината, дори и несъзнателно.

Източник: БЛИЦ
Последно промяна от west003 на Пет Юли 21, 2017 9:32 am, променено общо 1 път.
trakiika222
Мнения: 325
Регистриран на: Вто Авг 21, 2012 3:12 am

Re: Слънцеядът Иван Стойчев: Не съм се хранил от 2009 година

Мнение от trakiika222 »

Един доктор,от тези дето се занимавал с катастрофиралите енлонавти,казва че те са по-скоро с организъм като на растения отколкото като на хора и че функционират точно така,доколкото знам се разправяше нещо за осмоза,така че какво толкова,всъщност е абсолютно логично,телата ни имат закърняли части и органи,не знаем за какво са служили,части от мозъка също,защо пък да не можем да се зареждаме директно с енергия,клетките ни го приемат,човека е жив все пак
Публикувай отговор