НЛО заселва с отвлечени хора космически бази

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

НЛО заселва с отвлечени хора космически бази

Мнение от west003 »

Безследното изчезване на хора се дължи на извънземни, които заселват с тях космически бази. Теорията е на научният сътрудник на един от тайните институти край Москва В. Фоменко.

Изображение

Според него извънземните предизвикват всички аномални явления на Земята с цел да тестват човечеството. А всички отвлечени хора, след като бъдат "превъзпитани", биват заселвани в космически бази, една от най-големите от които се намира от хиляда години на Луната.

Едни от най-известните специалисти по отвличания на хора от извънземни са професорите Бъд Хопкинс и Дейвид Джейкъбс. При контактите си с похитени от НЛО хора, много често те споменават, че Земята е пълна с хибриди между земляни и инопланетяни.

От това, което професорите са чули от хората по време на сеансите на хипноза, целта на извънземните не е да завладеят планетата ни, а постепенно да се интегрират сред човеците. Професорите поддържат тази теза, но не са съвсем сигурни в нея.

"Изследвал съм хиляди случаи на отвлечени хора от извънземни. Само във всеки седми случай по време на хипноза съм научавал нещо ново, което никога преди това не съм чувал. Така стояха нещата до скоро, сега почти постоянно получавам нова информация, което ме тревожи. Не е изключено в тактиката на извънземните нещо да се е променило".

Източник: http://sanovnik.bg
Публикувай отговор