Тайнствени топки изпълниха езеро Мичиган

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Тайнствени топки изпълниха езеро Мичиган

Мнение от west003 »

Огромна изненада поднесе езерото Мичигън, което по изключително мистериозен начин се изпълни с ледени топки.

Изображение

Тайнствени топки изпълниха езеро. Огромна изненада поднесе езерото Мичигън, което по изключително мистериозен начин се изпълни с ледени топки, съобщи сензационната новина iNews.bg.

След като само преди броени дни кадрите на замръзналия водопад Ниагара ни впечатлиха по неповторим начин, днес и други мистерии отвъд Океана отново ни поднасят и други изненади. Огромни езера, разположени в САЩ и Канада започват да замръзват, нещо, което учените до този момент не са наблюдавали по света.

Подобен природен сюрприз ни поднесе и езерото Мичигън, което се изпълни с тайнствени ледени топки. Гледката на плуващите из водите му ледени сфери е изключителна. А произходът им е обяснен по доста интересен начин.

Учени твърдят, че тези ледените топчета са се появили след като частици лед са се откъснали от ледените късове, които покриват водите на езерото Мичиган на места. След това, в следствие на вълните, причинени от ветровете, те са се оформили като сфери.

Този уникален природен феномен се превърна в истинска сензация в интернет пространството. Очевидци на тази мистерия твърдят, че всяка една от ледените топки тежи средно по 75 кг, съобщи в. „Мирър“.

Местните жители твърдят, че подобно нещо не са виждали от години. Тази мистерия толкова ги е запленила, че те приемат тайнствените ледени топки във водите на езерото Мичигън като предзнаменование от природата към тях!

Източник: chudesa.net

Публикувай отговор