Едуард Сноудън е „разкрил” на Русия цялата истина за НЛО?

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Едуард Сноудън е „разкрил” на Русия цялата истина за НЛО?

Мнение от west003 »

Едуард Сноудън е предал на руските спецслужби неопровержими доказателства не просто за съществуването на извънземен разум, но и това, че в действителност от средата на миналия век САЩ ръководят пришълци. Тази информация излезе в медиите миналата седмица.

Изображение



Иранската информационна агенция Fars News Agency я е препечатала от сайта whatdoesitmean.com. Ще се съгласите, че е доста странно, че тъкмо този сайт е разбрал за толкова важна информация, ако само Едуард Сноудън лично не я е изпратил като копие до получателите, когато е изпращал на ФСБ толкова ценната информация.

В „извънземното досие” се съобщава, че властта в Америка съвсем на принадлежи на правителството, а на пришълците. А също така, че след „неуспеха” на нацистка Германия през Втората световна война, извънземните, които са помагали на Третия райх да наложат световно господство, са прескочили през Атлантика и са предложили аналогични услуги за завоюване на света на САЩ, предполагайки, че тази държава има най-голям потенциал за подобен род начинания.

Тук собствено „статията” и приключва, а по-нататък се привеждат откъси от интервюто на бившия канадски министър на отбраната Пол Хелиер, което той съвсем неотдавна даде на Софико Шеварнадзе за канала Russia Today. Господин Хелиер съобщава, че е абсолютно убеден в съществуването на извънземните и дори лично е виждал неидентифициран летящ обект.

Освен това бившият министър напълно сериозно заявява, че в момента на Земята има между 2 и 12 вида извънземни:-С ВВС на САЩ сътрудничеха така наречените „нордически блондини” и „високите бели”. Те могат лесно да остават незабелязани. Но съществуват много видове извънземни. Всички те са различни… Ако срещнете сив дребосък, ще разберете, че преди не сте виждали нищо подобно. Но ако видите нордически блондин, по-скоро ще си помислите, че пред вас е датчанин или някой от онези области. Но аз имам приятел, който може да разпознае извънземно. И дори е виждал едно от тях на улицата.В интервюто той отбелязва, че съществува „извънземна федерация, която всички тях ги обединява”. Интересно, дали господин Хелиер не е любител на „Междузвездни войни” на Джорд Лукас? Неговият възторжен разказ за космическата федерация сигурно е вдъхновен от сюжетните линии на легендарния филм.

Какво общо има с това Едуард Сноудън, ще попитате вие? Ако сме откровени, нищо. Цялата информация за разобличаването на извънземните не е нищо друго, освен поредната вестникарска лъжа. Ако помислим разумно, дори и да допуснем, че подобна информация е била предадена от американски разобличител на руските спецслужби, то никой и никога не би разбрал за това. А дори и да беше разбрал, това със сигурност не би бил сайтът whatdoesitmean.com.

Мненията на редакцията и на автора могат да не съвпадат.

Автор: Альона Ракитина

Източник: bulgarian.ruvr.ru
Публикувай отговор