Таен орден съхранява извънземни артефакти

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Таен орден съхранява извънземни артефакти

Мнение от west003 »

Тайният „Орден на Пегас и Светлината му” пази неземни артефакти. Последната находка на последователите на мистериозната организация е череп на извънземно същество.

Изображение

Черепът е открит в Йолстике на датския остров Зеландия. Откритието е направено през 2007 г. при подмяна на стари канализационни тръби, но едва сега е изследвано. Анализът с въглерод 14 сочи, че съществото е убито или умряло между 1200 и 1280 година от новата ера. Черепът е в отлично състояние. Той е един път и половина по-голям от този на хомо сапиенс. Жителите на Йолстике разказват как някакъв човек, посветен в тайния „Орден на Пегас и Светлината му”, събира странни находки, сред които и тази. Черепът произхождал от Балканите и е преминал дълъг път през Париж и Мюнхен, преди да пристигне в Дания.

За мистериозния орден днес не се знае почти нищо. Местните подозират, че негови представители все още пазят нечовешки изобретения, знаейки добре кой ги е създали и с каква цел. В миналото членове на ордена били Бокачо, Шекспир, Декарт, Хърбърт Уелс, а в наши дни и Солженицин.

http://www.vbox7.com/play:b1de42ff

Източник: chudesa.net
Публикувай отговор