Папа Франциск: „Ние не сме сами във Вселената“

west003
Мнения: 2522
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Папа Франциск: „Ние не сме сами във Вселената“

Мнение от west003 »

Главата на Католическата църква е заявил, че хората на този свят имат извънземни „братя и сестри “ и че срещата ще се състои скоро, пише anno3000.altervista.org. В своята проповед на 13 април 2014 г. на площад Свети Петър , папа Франциск с огромна лекота, и предизвиквайки удивление сред вярващите казва:

„Скъпи братя , аз искам да кажа на всички вас , че ние не сме сами във Вселената. Науката постигна значителен напредък и се очаква в близко бъдеще ние да научим за съществуването на наши нови братя и сестри, с които ще обменим знаци за мир. Този ден ще бъде удивителен, и не забравяйте , че Бог е един , и винаги гледа всеки от нас“.

Изображение

Откровението озадачи и изуми хиляди хора, които са били на улицата, за да слушат тази проповед . Но думите на папа Франциск крият нещо повече. Той не просто е искал да изясни, че напредъкът е много важен, и че ние винаги трябва да поддържаме отворен ума си за новото и дори най-удивителното, в съответствие със здравия разум.

Това беше откровение, което със сигурност ще промени всичко. Но папата ще продължи да върви по своя път, за да отвори „вратите“ на обновената църква и „портите “ на истината, във всичките и форми .

Както вече беше съобщено, астрономите Ватикана сега казват, че извънземните идват на Земята , и те ще искат да ни кръстят в тяхната вяра. И това ще изисква ние да направим промени в нашите знания , нашето разбиране на Евангелието. В действителност, някои от най- задълбочените теолози казват, че може би всичко, което мислим, и онова, което знаем за Евангелието, може да бъде неточно и ревизирано.

http://anno3000.altervista.org/papa-francesco-non-siamo-soli/

Източник: nepoznato.energetika-bg.com
Публикувай отговор