Получаване на достъп до Акашовите записи

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Получаване на достъп до Акашовите записи

Мнение от west003 »

Продължавайки нашето изследване на природата на фрагментираната душа, нека накратко разгледаме Акашовите записи – какво представляват те и по какъв начин са полезни за разбирането на еволюцията на душата.

Изображение

Акашовите записи са набор от енергийни отпечатъци в каузалното поле на вселената, които по същество служат като запис на всичко, което душите са преживели – както на Земята, така и в други светове. Тези записи са подотдел на Универсалния Ум, който съдържа всички знания и преживявания.

Противно на нечии учения, до Акашовите записи може да получи достъп всяка душа, която искрено желае знанието, съдържащо се в тях. Това не означава, че всяко късче информация е достъпно по всяко едно време. Вашият Висш Аз може да се намеси, ако има нещо, което не е уместно да бъде разкрито или което нарушава свободната воля на други души.

Свободната воля има своите ограничения. Ако се опитвате да направите нещо, което принципно противоречи на целта на душата ви, може да възникне нужда от намеса от страна на Висшия ви Аз и вашето семейство души. Това също така зависи от това доколко сте напреднали в еволюционния си процес. Може да сте се договорили с аспектите си в по-висшите сфери (както и със семейството си души и своите духове водачи) те да се намесят, ако вие се опитате да направите нещо, което е пагубно или неблагоприятно за израстването на душата ви.

Тъй като сте взели основано на свободната си воля решение да помолите за намеса, тя ще ви бъде дадена. Това не означава, че приятелите ви от по-висшите сфери ще ви спасяват от вас самите – това просто означава, че те ще играят по-активна роля в това да ви попречат да нараните себе си или другите.

Да се върнем на Акашовите записи. Бихте могли да си ги представите като поредица от блестящи цветни дискове в огромна библиотека на далечна планета или като хранилище на светлина в огромен храм в по-висшите планове. Тези записи се съхраняват под формата на енергийни пакети, или малки нишки от светлина, които оформят кристална решетъчна система или геометричен модел в каузалните планове.

На Земята има местна версия на Акашовите записи, намираща се в етерните сфери под Великата пирамида в Гиза, Египет. Физически това място прилича просто на празен проход, намиращ се доста под приземното ниво на пирамидата. В етерните планове той представлява красива катедрала, изпълнена с редици от енергийни дискове, където се съхраняват записите на земните въплъщения на всяка душа.

Този канал разполага с медитация, чрез която той отвежда душите не само до там, за да посетят записите и да се сдобият с информация за своите въплъщения или за въплъщенията на други хора, но и до камерата за възнесение, намираща се в същата катедрала. Много духове водачи, които са работили със Земята от хиляди години, водят души в Залите на Аменти, както тази катедрала се нарича, за инициации и за обучение в училищата по мистерии.

Подобна зала със записи има и в етерните сфери на Венера, където се съхраняват описанията на животите в други светове. Акашовите записи предоставят на душите от по-висшите сфери лесен начин да получат информация мигновено, без да трябва да преглеждат по телепатичен или ясновидски път животите на индивидуалните души.

Разбира се, цялата информация се получава с разрешението на засегнатите души и при достъпа до записите не се нарушава ничия свободна воля. Ще откриете, че въпросите за тайната са ограничени до нисшите четири нива на плътност, тъй като съществата от по-висшите измерения нямат нищо за криене и не се интересуват от това кой научава за техните животи и преживявания. Ако нещо не е подходящо за разглеждане от по-слабо еволюиралите души, те просто няма да са в състояние да получат достъп до тази информация. Тези ограничения са наложени на по-ниско еволюиралите души от собствения им Висши Аз за тяхна защита, а не от някаква космическа полиция или власти.

/Следва „Как да получите достъп до Акашовите записи?“/

Из книгата „Интегриране на душата“: http://ascension.bg/bg/knigi/309-si

Източник: http://whitelight1.blog.bg/drugi/2014/08/11/.1288449
Публикувай отговор