СМАЙВАЩО РАЗКРИТИЕ! Людмила Живкова била врачка...

west003
Мнения: 2522
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

СМАЙВАЩО РАЗКРИТИЕ! Людмила Живкова била врачка...

Мнение от west003 »

СМАЙВАЩО РАЗКРИТИЕ! Людмила Живкова била врачка, по-силна от Ванга! Криела "трето око"! Вижте истината за феномена!

Изображение

Това лято се навършиха 33 години от кончината на Людмила Жикова.

За мнозина тя остава най-светлата личност в годините на тоталитарния режим. Защото, както казва оперният ас и режисьор Иван Бенчев, не е мислила само за парите и корема си, а за култура и духовност. Нейни съвременици споделят още, че дъщерята на бившия Първи е била неудобна за Големия брат - СССР, тъй като е искала страната ни да се развива напред. За целта тя е взимала само най-доброто от западната култура и го е адаптирала на родна почва. Прекалената амбиция на Людмила не се е нравела на Кремъл, затова тя е следяна зорко от руските разведки.

И нещо повече. Малцина знаят, че те й спретнали няколко опита за елегантно покушение, но тя всеки път оцелявала благодарение на своите паранормални способности.

Дъщерята на Живков никога не е афиширала, че има тайна пророческа дарба, която се отключва след катастрофата през 1973 г. Странният инцидент се случва в самото начало на политичесата й кариера - на 12 ноември, когато пътувала към летището, за да изпрати баща си, заминаващ на посещение в Полша. Людмила се возела в кола на УБО. Нещо се изпречило на пътя и шофьорът изгубил контрол заради високата скорост.

Втора катастрофа

Обстоятелствата около инцидента все още се пазят в тайна. Прелюбопитен детайл е, че според разкрития от онова време, докато карали ранената Людмила към болницата, е станала втора катастрофа, за която обаче никой не говори. Пръст на съдбата или заговор, отговорът и на този въпрос до днес остава мистерия.

Едно обаче е сигурно - в този ден Людмила Живкова е много тежко ранена. Зрението й е увредено, а традиционната медицина не успява да напълно да й помогне. Външните травми също са били доста зловещи. Черепът й е пробит, а част от него липсвала. Наложила се сложна операция в чужбина, където главата на комунистическата принцеса е закърпена с титанова пластина.

Истинската изненада обаче идва след това. Защото преживяното по някакъв начин променя Живкова - с нейната личност се случва духовна метаморфоза. Според близките й дотогава „принцесата на българския комунизъм“ си пушела, пийвала, обичала танците и шумните компании. Всички тези навици обаче спрели изведнъж като отрязани с нож. Людмила сякаш прогледнала, че освен властта, парите и забавленията в тоя свят съществуват и други, невидими сили, които редят пъзела на човешката съдба. И тя се заела да ги разбере.

Традиционната медицина успяла да стабилизира състоянието й, но уврежданията били сериозни. Те се изразявали в чести и адски мигренозни болки с повръщане и припадъци. Според разказите на Ванга, с която Людмила била много близка, тук помогнал великият Петър Димков. Лечителя я закрепва с една много силна билкова комбинация, която й предписва.

Агни-йога

Междувременно Людмила започва се увлича по агни йога и индийската култура, които благодарение на нея пробиват желязната завеса и навлизат мощно у нас. Нейни най-близки приятели стават министър-председателката на Индия Индира Ганди и художникът Рьорих, който я напътства в света на езотериката и невидимото. Според коментари, които вървят в окултните среди от онова време, при едно от посещенията й в Индия именно Рьорих запознал Людмила с чудотвореца Сай Баба.

Той е доста емблематична личност за света на езотериката. Наричан още "Ходещото чудо" със своите свръхестествени способности йогата е излекувал много хора от различни болести, слепота, сакатост. В неговата практика има дори документиран случай, в който смятаният за светец индиец е възкресил мъртвец.

С българката източният чудотворец имал всичко на всичко две срещи. При първата той й показал тайна медитация, с която да хармонизира своето зрение, което било увредено от катастрофата. Упражнението обаче било доста комплексно като ефект. Освен на физическо ниво, то действало и на биоенергийно, защото отваряло третото око на онези люде, които били подготвени да прозрат отвъд материалния свят. Явно при самата Людмила това време било назряло. Не е тайна, че повечето феномени са станали такива след тежки инциденти в това число и почти фатални автомобилна катасторфи. Самата Людмила също имала паранормални способности, които обаче не са били съвсем изкристализирали. Това се случва със заниманията и с йоги в Индия. По-късно в свои спомени Ванга признава, че в една от срещите й с Людмила с изумление установила, че тя също е започнала да вижда като нея с духовно зрение.

Татовата щерка имала още една среща със Сай Баба. Тя го попитяла как да направи България по-добро място за живеене. На тези думи йогата отговорил да медитира над онова, което ще й каже и ще получи прозрение свише. Според легендите той й казал следното: "Слушай камбаната на сърцето си!“.

Бялата лястовица

По това време е 20-ата сесия на ЮНЕСКО. На нея генералният й директор обявява, че първата асамблея в обявената за Година на детето 1979-а, ще е в България. За нула време у нас се изливат тонове бетон, а на откриването през август всички са смаяни от комплекса. Той прилича на планетарна обсерватория, в която всяка страна звучи със своя камбана. Целият капиталистически свят е смаян как в една комунистическа страна, водена от тоталитарен режим и атеисти, може да се роди една толкова красива и одухотворена идея.

Под влиянието на индуизма, Ганди и художника Рьорих, вместо да строи вили по морето или в Драгалевци, както много партийци, Живкова запретва ръкави и вдига читалища и културни домове, прославя тракологията в цял свят. Част от грандиозното строителство по нейно време е Националният дворец на културата. А без НДК днес София не би била същата.

Неуморната работа на Людмила Живкова да отваря България, както на Запад, така и на Изток не се вписва обаче в плановете на Москва. Освен на върхушката на БКП бялата лястовица, както я наричали заради белия тюрбан, който носела, се опъвала и на ЦК на КПСС. А да се противоречи на големия руски брат не било особено здравословно.

В Кремъл подозирали, че под давлението на дъщеря си Живков доста експресно модеринизира България в културно и икономическо отношение. Според подозренията, които тръгват в началото на 70-те години, Людмила е взета на мушката от КГБ, защото София започнала да се изплъзва от лоното на СССР. Така й спретнали няколко неуспешни опита за покушение. Искали и да я тровят, но благодарение на своя пророчески дар тя все се спасявала.

Нейният приближен в ония години Кубрат Томов, е убеден, че катастрофата е само първият от тях. През 1981 г., само дни преди своя 39-ти рожден ден, тя претърпява странен инцидент в банята си в Бояна. Хора от ДС коментират, че по това време тя изпаднала в тежка депресия, която вероятно е сломила нейната наблюдателност. Една хипотеза реди, че ако наистина е имала силен пророчески дар, Людмила вероятно е виждала какво ще стане с България след 1989 г. Мастити ясновидци признават, че понякога виждат неща, които стават чак след 10 години напред във времето, но на тях им изглежда, че това ще се случи още утре едва ли не.

Така ако ясновидецът не е опитен, незнаейки за това явление, той може да очаква някое лошо видение да се случи доста по-скоро, отколкото реално ще настъпи. Иначе била ли е убита Людмила Живкова в банята си в Бояна, си остава една от мистериите на съвременна България. Тя е носила тюркоазен пръстен. Според приближения до нея писател Любомир Левчев той има свойството да променя цвета си, ако човекът е отровен.

Във фатална нощ обаче бижуто побеляло.

Източник: pik.bg
Публикувай отговор