ЗАБРАНЕНАТА ЛУНА

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

ЗАБРАНЕНАТА ЛУНА

Мнение от west003 »

И децата знаят, че на безводното и прашно светило няма никой, няма въздух и растения, облаци и ветрове. Луната е най-близо до нас и затова решихме да опитаме силите си първо с нея. След 1959 г. СССР и САЩ изпращат 40 орбитални и автоматични сонди, някои от тях се приземяват. “Луноходите” работиха на нея над 14,5 месеца и пропълзяха по повърхността й почти 50 км.

Изображение

Между 1969-72 г. по Луната ходиха 12 американски астронавти, други 6 изминаха с “Ровър”-и повече от 100 км. В края на 60-те години астрономът професор Патрик Мур издаде каталог на “краткотрайните лунни феномени”. Той написа в предисловието: “Съществуването на странни лунни феномени се потвърждава от огромно количество факти. Но ние знаем за тях много малко и нито една от хипотезите ни не обяснява характера и произхода им.”

Луннната атомна война
През 80-те години на ХХ в. полският журналист Александър Мор публикува обширната монография “Атомната война на боговете”. Той анализира отминалите столетия и обяснява факти, отминавани от съвременната земна наука, защото излизат от рамките на нейните представи за произхода на нощното светило.

Цялата статия: http://svruhestestvenoto.com/index.php?option=com_content&view=article&id=85&Itemid=110
Публикувай отговор