ЕКСПЕРИМЕНТА В СИБИР С ОГЛЕДАЛАТА НА КОЗИРЕВ

west003
Мнения: 2521
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

ЕКСПЕРИМЕНТА В СИБИР С ОГЛЕДАЛАТА НА КОЗИРЕВ

Мнение от west003 »

Ще видите уникалния опит който проведоха руските учени в Сибир с огледалата на Козирев. Това се случва на 24 декември 1990 година в задполярното селище от градски тип - Диксон.

Изображение

Изображение

Ще ви разкажа няколко неща, а другите ще ги видите във филма, който най - после руските колеги пуснаха. Ето ви няколко случки: При доближаване на огледалото (в което беше поставен древният символ на триединството: миналото, настоящето и бъдещето. Той представлява нарисувани три плътни черни кръга, върху бяла хартия, поставени по върховете на равностранен триъгълник и оградени с по голям черен кръг), на разстояние около метър започнахме (и то всички) да изпитваме необичаен страх, който изчезваше след като се отдалечим от него. В огледалото си появиха неочаквано светене и светкавици, като от светкавица на фотоапарат. Стрелката на компаса просто се въртеше като с електродвигател, което ни наведе на извода, че наоколо се е появило въртящо се магнитно поле или някакъв вид енергия която го създава. Над огледалото се е появи странно сияние, аналогично по външен вид на северното сияние. Освен това се появи и светещ обект с кръгла форма, който остави светеща следа след себе си. Обекта изчезна след приключването на експеримента, но следата от летящия обект остана още дълго време…
Предположихме, че така реагира Информационното пространство на Земята на символа поставен в огледалото.
Ефектите с които се сблъскахме могат да ви шокират, а резултатите ще да надминат всяко ваше въображение….
Но филма бе пуснат едва през 2011 година и е направен с високо качество и доста ефектно. Въпреки, че не всичко е казано, то ще научите доста неща. Дано не го изтрият! Оставям Ви да гледате и слушате филма. Заслужава си! Спирайте и връщайте назад, ако нещо пропуснете! Желая Ви приятно гледане, и внимателно слушане!

http://youtu.be/udLvwmq8Na8

Автор: НИКОЛАЙ НИКОЛОВ
Източник: nikolaijambol.blogspot.com
Публикувай отговор