Откриха огромна пирамида под водата при Азорските острови

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Откриха огромна пирамида под водата при Азорските острови

Мнение от west003 »

Португалските новини съобщават за откритието на огромна пирамида под водата. Тя се намира при Азорските острови, между Сан Мигел и Терсейра. Според твърденията, структурата е с перфектна квадратна форма и е ориентирана по посоките на света. Чрез GPS дигитални технологии е определена височината от 60 метра.

GPS снимка на квадратната структура под водата
снмка: Диоклециано Силва

Изображение

Квадратната структура е била забелязана от частния собственик на яхта Диоклециано Силва, по време на круиз.

Португалският Хидрографски институт към военноморския флот се е заел да определи структурата е изградена от човешка ръка.

Местоположението на откритата пирамида е в средата на Атлантически океан. Този участък е под вода от 20 000 години. Това е времето на последния ледников период, когато разтапянето на ледниците е в с своя пик от 2000 години. Според тези данни, тогавашната цивилизация-човешка или извънземна, съществуваща през този период е отговорна за построяването на пирамидата.

Преди военноморските служби да разрешат въпроса за произхода на пирамидата, остава въпроса, защо за пирамидата не е съобщено по-рано, в края на 2012 г. Националната океанска и атмосферна администрация (NOAA) изследва вулканичната активност в района на пирамидата, би трябвало да е заснел присъствието на пирамидата чрез сонарно заснемане или други изследвания, тъй като зоната е обстойно проучена. Или NOAA все още не са я открили, или я крият или тя изобщо не съществува. Последната теория обаче е разбита, след потвърждаването на автентичността на откритието.

В подкрепа на идеята, че пирамидата е построена от извънземна цивилизация, застават археолози от Португалската асоциация на археологическите проучвания, които открили данни на остров Пико за съществуването на хора на Азорските острови, хиляди години преди идването на португалците. До днес няма обяснение кой е създателя на скалното изкуство, открито на островите.

Азорските острови са много интересна област. Те са 9 вулканични острова с планински релеф. Разполагат се на 2333 кв. км., на запад от Лисабон. Всичките са разположени на разломната линия между Северна Америка, Евразия и Америка. Интересно място за пирамида с енергийни функции, често свързвани с функциите на тези структури.

Източник: forumnews.bg
Публикувай отговор