Извънземни обсадиха Хамам баир край Сливен

west003
Мнения: 2522
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Извънземни обсадиха Хамам баир край Сливен

Мнение от west003 »

Хълмът някога бил команден пункт на Трета армия

Вторият ден на 2015 г. Часът е 21, а мястото - един от блоковете на ул. "Раковска" в Сливен. Подполковник от резерва пуши цигара на шестия етаж на своето жилище. Изведнъж вижда червена точка. Тя е в небето над хълма Хамам баир. "Отначало не й обърнах внимание. В един момент обаче започна да се движи. Направи няколко черти във въздуха, чертаейки своеобразен четириъгълник. Тогава разбрах, че това е нещо, което не е традиционно", разказва пенсионираният подп. Иван Петров. Като бивш офицер с технически профил Петров не губи време и вади своя фотоапарат. За минута и половина прави клип с движението на червената точка. Прави му впечатление, че това движение става точно над Хамам баир. Петров много добре знае, че хълмът край Сливен някога е бил свързан с армията. Че там се намира бивш изнесен команден пункт на Трета армия. Това, което подполковникът не знае обаче, е, че под Хамам баир има километри подземия.

Изображение

Някога са строени за бомбоубежища

Петров се е върнал в Сливен скоро, защото е служил в друг гарнизон. Не знае, че преди две години и половина в града плъзва слух, че извънземни копаят хълма. "Няма кой да е друг. Проверихме навсякъде, но нито една институция не потвърди тук да се извършват строителни дейности", заявяват традиционните утринни туристи, които всеки ден в ранни зори изкачват хълма. Правят го и през зимата, но след обяд.
В Сливен се говори, че интересът на извънземните е именно заради тези бомбоубежища, където се съхранява вода и храна в случай на нужда. За да разгадаят мистерията, постоянните туристи на хълма няколко пъти ходили там и през нощта. "Не успяхме да видим или чуем нещо, но на другия ден новите ровове бяха налице", разказаха участници в нощните акции. "В последните две години някой разкопа Хамам баир, прилича на окопи, но бойни действия не се водят", казаха пък членове на Бялото братство, които също се събират на хълма всеки ден. По традиция дъновистите посрещат изгрева на слънцето с паневритмия именно на Хамам баир. И те обаче са втрещени от появилите се изкопи. Копае се вътре в гората, а не покрай пътя. Проверки показаха, че в тази част на Хамам баир никога не е имало кабели, които да могат да бъдат откраднати. И общината, и областната администрация в Сливен отричат да са поръчвали разкопаването му.

Към странните изкопи задължително трябва да се прибави и още един факт, споделен от бивши офицери пред "Стандарт". Оказва се, че през последните 3 г. са починали трима от офицерите давали дежурства в някогашния команден пункт на Трета армия. Техни колеги твърдят, че и тримата не са имали сериозни заболявания. И не били достигнали възраст от 70 г. Някои свързват това с излъчването, което хълмът има. И с което евентуално привлича интереса на извънземните. В тази връзка в Сливен се появиха слухове за летящи чинии, видени над хълма.

Източник: standartnews.com
sunpower1
Мнения: 6
Регистриран на: Вто Яну 13, 2015 9:16 pm

Re: Извънземни обсадиха Хамам баир край Сливен

Мнение от sunpower1 »

Бил съм в този регион 1989г.тогава бях в казармата и покрай турските проблеми и голямата екскурзия,ни изкараха за 2 месеца на палатки със всичката техника,само че на танковия полигон над село Камен,там има едно поделение ,което е под земята има и няколко по малки постройки ,които са отгоре.Ами странна работа с тези дупки и окопи,като се има в предвид какъв е терена и какви скалисти местности има.Съмнявам се да са иманяри.Много вероятно е наистина да са нечовеци.
Публикувай отговор