Телепортацията – възможна! Из секретни US доклади

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Телепортацията – възможна! Из секретни US доклади

Мнение от west003 »

Удивителни експерименти по телекинеза са представени в доклад на Военновъздушните сили на САЩ.

В доклад на астрофизика Ерик В. Дейвис са обобщени някои експерименти, в хода на които са изучавани явлението телепортация и други телекинетични способности, пише EpochTimes.

Изображение

В хода на опитите станало ясно, че хората могат с помощта на съзнанието (или по друг необясним начин) да огъват метал, да вадят предмети от затворени контейнери и да правят удивителни неща.Този доклад, озаглавен „Изследване на физиката на телепортацията“ бил подготвен с подкрепата на ВВС на САЩ.

Телекинезата е способност да се въздейства на физически обекти с помощта на съзнанието. Телепортацията пък е форма на телекинеза, когато обектите се придвижват на разстояние мигновено.

Ето някои от описаните в доклада експерименти.

Огъване на лъжици като в „Матрицата“

Полковникът в оставка Дж. Б. Александър се изказвал ласкаво за аерокосмическия инженер Джак Хук за „овладените от него способности към психокинеза“, пише д-р Дейвис.
Хук учил хората как да огъват лъжици или вилици с помощта на съзнанието си. Демонстрацията се провеждала под наблюдението на правителствени научни съветници и високопоставени военни. Те се провеждали в Пентагона, като металните предмети се огъвали без използването на видима физическа сила, обяснява Дейвис.

Китайски деца със способности за телепортация?

През 80-те години в Китай се появили много деца с необикновени способности. Някои от тях участвали в опити, ръководени от научната комисия към отбранителното министерство на страната. Според научните списания от това време децата успешно премествали неголеми предмети през физически бариери, без дори да се докосват до тях.

Първите опити от подобен род били публикувани в сп. „Ziran Zazhi“ през 1981 г. в статия, озаглавена „Някои експерименти по преместване на обекти с помощта на необичайните способности на човешкото тяло“.

По време на опитите децата премествали малки предмети, например часовници, на разстояние няколко метра, без да ги докосват. Сред телепортираните предмети имало мини радиопредавател. Той предавал радиосигнал, за да могат ръководителите на опита да проследят какво се случва с него по време на телепортацията. Когато тя протичала, сигналът бил много слаб, което свидетелствало, че той се намирал в изменено състояние.

Резултатите от втората серия експерименти били публикувани в китайското списание „Somatic Science“ през 1990 г. То се издавало от Института по аерокосмическа медицина в Пекин. За контрол над движението на обектите било използвано високоскоростно фото- и видеозаснемане.

Китайските изследователи съобщили, че в хода на различни опити предмети просто изчезвали от запечатаните контейнери и се появявали на друго място. Дейвис описва експериментите като успешни и проведени под стриктния контрол (с използването на сляп метод и двоен сляп метод).

Защо ВВС се интересуват от психокинезата?

Способността да се контролира материята с помощта на съзнанието може да стане мощно оръжие по време на война. Д-р Робърт Ян, декан от инженерната школа на Принстънския университет, е провел много експерименти, демонстриращи, че материята може да се контролира с помощта на разума.

Той посещавал събрания, посветени на психокинеза, във военноморска изследователска лаборатория през 80-те години и „предупреждавал, че военните противници може да приложат психокинеза, за да накарат американските пилоти на изтребители да загубят контрол над самолетите и да предизвикат катастрофа“.

Американското правителство в продължение на десетилетия осъществявало програма по използване на дистанционно наблюдение, която била прекратена от президента Бил Клинтън през 1994 г. и разсекретена през 1995 г.

Майор Ед Дам участвал в тази програма и днес организира курсове, където обучава желаещите да придобият способности за ясновидство. На сайта му е описана ефективността от тези способности.

Източник: infosi.bg
Последно промяна от west003 на Съб Апр 22, 2017 10:21 am, променено общо 1 път.
DonBotoPulis
Мнения: 1
Регистриран на: Чет Апр 23, 2015 8:17 am

Re: Телепортацията – възможна! Из секретни US доклади

Мнение от DonBotoPulis »

Здравейте от мен !
Почвам директно по темата ! :)

Най-известното свидетелство за телепортация е :Проектът "Филаделфия"

Така,Проектът Моунтоук датира от 1943 г.,когато на борда на кораба Елдридж били правение експерименти за достигане на радарна невидимост ( Стелт технология ).Тъй като Елдридж бил в пристанището на Филаделфия,събитията свързани с този кораб са известни под името експериментът "Филаделфия".Тъй като е бил предмет на различни книги и на един филм,тук ще му се направи само кратко резюме!

Този експеримент е познат като проект Дъга на онези,които го провеждали.Бил замислен като строго секретен проект,който да помогне за приключването на 2-рата Световна Война.Предшественикът на днешната стелт-технология,проект Дъга,експериментирал с техниката,която да направи кораба невидим за вражеските радари.Това било направено посредством създаването на "електромагнитна бутилка" ,която на практика отклонявала радарните вълни от кораба Елдридж.

Докато целта била просто корабът да бъде направен невидим за радар,експериментът имал напълно неочакван и драстичен ефект върху кораба.Той направил кораба невидим за невъоражено око и го отстранил от време-пространствения континуум.Корабът внезапно се появил отново в Норфолк,Вирджния-на стотици мили разстояние.

Още по интересен е фактът,че екипажът бил напълно дезориентиран.Те били напуснали физическата вселена и наоколо имало познато обкръжение,с което да я свържат.При тяхното връщане във Филаделфийското пристанищя,някои заседнали в преграднити стени на САМИЯТ КОРАБ.

Онези,които оцелели били ментално дезориентирани и обзети от пълен ужас. В последствие екипажът бил освободен като,забележете : "Умствено негоден",след като хората прекарали значително време в рехабилитация.Състоянието "Умствено негоден" се оказало много удобно,за да могат да бъдат дискредитирани техните истории.

Съжалявам че се получи малко дълго,просто исках да принеса малко яснота около тези проекти,за неинформираните !
Благодаря за вниманието !
trakiika222
Мнения: 325
Регистриран на: Вто Авг 21, 2012 3:12 am

Re: Телепортацията – възможна! Из секретни US доклади

Мнение от trakiika222 »

E da,za tova znaem,no malcina znaqt che SAMO hora s ...kak da go kvalificiram :? razvita po osoben nachin epifiza go umeqt,kak i zashto nqmam ponqtie.Za koraba znam,che sa uspeli MALKO da ogunat prostranstvoto posredstvom ogromni bobini izmisleni ot Tesla,koito obache gi preduprejdava che ne sa gotovi za tova i shte ima posledstviq.Kakto i stava.
Публикувай отговор