Шотландец заснел в гора приличащ на астронавт хуманоид?!

west003
Мнения: 2522
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Шотландец заснел в гора приличащ на астронавт хуманоид?!

Мнение от west003 »

Мъж от Шотландия твърди, че му се отдало да фотографира шп време на поход в гора "неизвестна същност". По думите на анонимния автор, последния отишъл сред природата заедно със своя племенник. За това съобщава esoreiter.ru.

Шотландецът пише: "Ние се връщахме от Уинди Хил в област Ренфрушър. Реших да направя снимка на племенника си, който вървеше пред мен. По някое време в мен нахлу някакво странно чувство, сякаш нещо, което беше наблизо ни наблюдаваше. Аз внимателно се огледах, но не видях нищо особено с гората. Даже си помислих, че дори и да е притаило се животно, по-скоро то ще се бои от човека и не би трябвало да е опасно. След като се прибрахме у дома и прехвърлих снимките от фотоапарата на компютъра, веднага забелязах на това изображение с племенника ми някакво човекоподобно същество. Аз дори почувствах със закъснение усещане за нещо зловещо, почти страшно."

Изображение

На представената от британеца снимка действително се забелязва хуманоид, облечен в бял космически скафандър с тъмен светлинен филтър на лицето. Непознатият стои до дърветата и сякаш наблюдава фотографа. Някои интернет потребители даже виждат на снимката и втори "астронавт", който стои зад гърба на първия. Може ли "извънземните" действително да са двама? И кои са те всъщност? Може ли да се счете, че те са представители на извънземна цивилизация?

Прави впечатление, че през осемдесетте години на миналия век в Ренфрушърските гори е имало няколко инцидента с неидентифицирани летящи обекти. Както и сега тези събития привлякоха вниманието на уфолози от всички краища на Земята. Много журналисти дори наричат Ренфрушър "Британския Розуел". Свидетели на НЛО са най-малко сто души - предимно местни жители.

Скептиците, разбира се, не вярват, че на това изображение има дори един хуманоид в скафандър, даже да е човек. Материалистите в интернет мрежата са убедени, че това е просто покрит с мъх пън с корени. А за светлия почти бял цвят, съмняващите се не могат да отговорят. Сняг тук отдавна го няма. В допълнение, като пънове и дънери скептиците често назовават Голямата стъпка, чупакабра и призраци, които влизат в обектива на камерата в гората, така че този аргумент малко поомръзна.

Автора на снимката наистина твърди, че в гората е изпитал в един момент силно вълнение, дали случайно или породено от някой или нещо, въпроса стои...

Източник: http://esoreiter.ru/index.php?id=0417/06-04-2017-001200.html&dat=news&list=04.2017
Публикувай отговор