Астронавт пусна снимка на НЛО

west003
Мнения: 2515
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Астронавт пусна снимка на НЛО

Мнение от west003 »

Астронавтът от НАСА Скот Кели, който публикува на своите страници в социалните мрежи снимки, направени на борда на Международната космическа станция, сподели поредното изображение, пише "Блиц".

Изследователите на НЛО смятат, че с помощта на снимката американският астронавт "се е опитвал да разкаже на света за съществуването на извънземни".

Уфолозите отново обвиниха НАСА в опит да скрие истината за НЛО от световната общественост, като според тях в десния ъгъл на снимката може да се види "аномалията".

Авторът на видеото в YouTube-канала Sonofmabarker подчертава, че "на снимката от полета на МКС над Индия", може да се разгледа "голям обект с две светлини като огньове от всяка страна".

"Този обект е много голям и има изкуствен произход. Трудно е да се повярва, че Скот Кели не го е забелязал, когато е правел снимката. Благодаря му за снимката", заяви уфолог-любител.

Доброволците изследователи, които с часове изследват камерите на МКС, заявяват, че наблюдават странни НЛО вече няколко месеца. Тези летящи аномалии, по техните думи "редовно светят в камерите със своите огньове".

"Този път на фотографията е отчетливо виден цигарообразен светещ НЛО с металически корпус, с ширина примерно от 25 метра и дължина от 150 до 200 метра. Сякаш Скот се е опитвал да намекне за съществуването на извънземни. Съобщението е получено, благодаря Скот", каза видният американски уфолог Скот Уоринг пред изданието Express.

От НАСА отказаха коментар.


Изображение

trakiika222
Мнения: 325
Регистриран на: Вто Авг 21, 2012 3:12 am

Re: Астронавт пусна снимка на НЛО

Мнение от trakiika222 »

Всъщност е отблясък по корпуса на МКС
Публикувай отговор