НЛО флотилии преди земетресения и военни маневри

west003
Мнения: 2515
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

НЛО флотилии преди земетресения и военни маневри

Мнение от west003 »

Възможно ли е да сме свидетели на експеримент?

НА 5 април 2009 г. италианецът Антонио Урзи забелязва над улица в Милано гигантско сребристо НЛО.

Урзи моли минувачите да погледнат в небето и да снимат който с каквото има. В същия ден изпраща 13 снимки и видеофилм на италиано-американската разследваща журналистка Паола Харис.
„Онази вечер над Италия имаше засилено бдение на неидентифицирани летящи обекти. Над Рит и областта Абрузо прелетя огромен кораб с триъгълна форма. Часове по-късно преживяхме една от най-големите трагедии в историята си – земетресението от 6,3 по Рихтер, което разруши Л’Акуила и съседните селища. Жестоките трусове не спряха. Продължи и наблюдението отгоре – НЛО преминаха над Рим, Милано и Централна Италия! Урзи е известен уфолог и твърди, че предусеща появата им. Видеофилмът му бе анализиран от италианския експерт Джузепе Гарофало и американския учен Джими Дилетозо, специалист по фотографски и компютърни изображения. Те потвърдиха, че кадрите са автентични! В нощта на 7 април, когато брояхме жертвите и спасителните операции продължаваха, група студенти Заснеха и флотилия от 50 разноцветни „звезди“ над сградата на телевизия КА1 в Рим“ – разказва Харис.

Изображение

„НЛО се появяват често преди или по време на смъртоносни земетресения. Десетки метални дискове и сфери висяха над Западна Турция на 17 август 1999 г., когато 45 секунди ни люля трус от 7,6 по Рихтер, град Измир бе сринат и загинаха над 30 хил. души! Непосредствено преди бедствието морето край Измир почервеня и температурите му скочиха до 45 по Целзий, въпреки че наблизо няма подводни вулкани. Измряха хиляди риби, медузи и раци. Мрежите на рибарите буквално изгоряха, а камъните потъмняха до черно. Над брега изникваха летящи чинии и невиждани светлини и се носеше страховит тътен като от взривове. Такъв се е чувал и в Л’Акуила!“ – допълва турският уфолог Хактан Акдоган.
В късния следобед на 15 август 2007 г. близо до перуанския град Чича Алта удря 3-минутно чудовищно земетресение с магнитуд 8 по Рихтер. Местните виждат дискове, сменящи формата си, фантастични сияния и обекти с формата на машини.

Според перуанския вестник „Ел комерсио“ в нощта преди и след земетресението над областите Мирафлорес, Ла Молина и Черкаао де Лима небето изсветляло, огряно сякаш от изкуствено слънце. „Много хора се обадиха в гражданска защита и полицията. Но феномените не бяха един, а два – светлините, които често се появяват в зони на сеизмична активност и приличат на северни сияния, и класически НЛО. За първото явление не се знае почти нищо. Предполага се, че е следствие от освобождаване на енергия и йонизация на газове, когато тектоничните плочи се раздвижват. Какво правят обаче металически дискове сред сиянията ? Те като чели знаят какво, кога и къде ще се случи. Наблюдават ли ни? Или ни предупреждават за предстоящо бедствие ? “ – пита мексиканският изследовател Луиз Руиз Ногуез.
На 26 декември 2004 г. 10-минутно земетресение от 9,3 по Ри¬хтер в Индийския океан предизвиква чудовищна серия от цунамита, които помитат крайбрежията на Южна и Югоизточна Азия. Загиват 229 866 души. Дни преди катастрофата медиите в индийския щат Тамил Наду, Андаманските и Никобарските острови съобщават за десетки НЛО. „Те се опитват да ни кажат нещо- пише репортер от в. „Индия дейли“.
Възможно ли е да сме свидетели на експеримент? Или ни очаква глобална катастрофа?! Туристи са ги снимали в Порт Блеър, столица на Андаман. Часове по-късно са прелетели над Суматра. Най-масови са флотилиите в Индия, Индонезия, Шри Ланка и Бангладеш“.

Излитат от подземни скривалища

Конга Ла е планинска верига в Хималаите на индийско-китайската граница.
Китайците контролират североизточната част Аксаи Чин, индийците -югозападната Ладакх. Тук е бойното поле, където индийските и китайските армии водят война през 1962 г. Зоната е една от най-недостъпните в света. Туристи, будистки монаси и жители на Ладакх признават, че по тези места се случва нещо много по-сериозно от индийско-китайски-те конфликти. Те описват как от подземни бази излитат гигантски НЛО. Правителствата и на двете държави знаели отдавна за извънземното присъствие. Над планинския район Тарай в индийския щат Химачап Прадеш НЛО прелитали денем и нощем и замръзвали често над хималайските ледници.

„Местните вярват, че извънземните са построили фантастични по размери бази под скалите. Корабите им са различни по форма и размери: от „свръхдълги цилиндри със сребрист цвят“ до „малки скоростни дискове“, примигващи в „червено и златисто“.

Военни пилоти твърдят, че неизвестен източник заглушава радиосигналите и обърква навигационните им уреди. Децата в Непал рисуват летящи чинии и обясняват, че излитали вертикално и застивали неподвижно във въздуха. Пилоти от Индийските ВВС докладват редовно за НЛО близо до китайската граница. Те зачестяват по време на земетресения и военни маневри! Според тибетските монаси пришълците строят още от 1998 г. Една от най-големите им бази е изградена именно в ничията земя между Индия и Китай. В Индийската организация за космически изследвания се носят слухове, че в Хималаите има истински площадки за излитане.

Източник: http://www.no-comment.bg
Публикувай отговор