Ето какво казваше Ванга за НЛО и извънземния живот

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Ето какво казваше Ванга за НЛО и извънземния живот

Мнение от west003 »

Феноменалната българска пророчица Ванга говори приживе многократно за извънземни цивилизации и мястото на нашата планета в йерархията на космоса. Някои от разсъжденията й са интересни, макар да звучат абсурдно. Какво точно е имала предвид Ванга и дали наистина е била в мисловен контакт с представители на извънземни цивилизации - можем само да гадаем.

Изображение

Пророчицата многократно говори за странстваща планета, която обаче не обвързва с глобални катастрофи, заплашващи Земята, пише Дарик.

Ето какво казва тя за тази планета и за нейните обитатели: “Те казват, че долитат от планетата Вантим, третата от Земята, поне аз така го чувам. С каква цел идват-не зная. Понякога един от тях ме хваща за ръка и ме води на своята планета. Аз го следвам. Ходя по земята, но това всъщност не е Земя, осеяна е със звезди. Тези, които ме водят се движат много бързо, със скокове. На планетата им всичко е много красиво, просто не мога да го опиша. Но никъде не виждам жилища. Тези същества са много строги. Когато говорят, гласовете им се чуват като ехо“.

Според запис, направен през май 1979 година, ясновидката твърди, че след 200 години човекът ще установи контакт със свои братя по разум от други светове.

А ето и разказаното от Ванга през 1988 година: „Виждам ги от години. Те са прозрачни и изглеждат като отражение на човек във водата. Много работят, точно и организирано. На всички планети от нашата вселена има разумен живот, но ни дезинформират, защото сме на едно от най-ниските нива на развитие“, казва пророчицата.

Ванга е наблюдавала и стъпването на човека на Луната. Но тя казва ,че космонавтите не са разказали всичко, което са видели там.

Тя споделя още, че нееднократно е разговаряла със същества от други светове, но не е дошъл момента човечеството да разбере за тях.

Извънземните са й казали следното: „Светът ще претърпи много промени, ще се възкачва и слиза, но равновесие ще настъпи тогава, когато ние започнем да говорим с хората“.

Дали всичко това е истина, ще разберем, ако не ние, то поне нашите поколения. Според Ванга най-рано след 200 години.

Източник: http://www.marica.bg
Публикувай отговор