Американци намериха разкъсани глигани,вероятно от извънземни

west003
Мнения: 2522
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Американци намериха разкъсани глигани,вероятно от извънземни

Мнение от west003 »

Обикновени американци се сблъскаха с доста необичайна картинка - два разкъсани глигана, които са били захвърлени покрай път. При това раните по тях са били доста странни: сякаш някой хирург без никакви затруднения е направил върху тях необходимите му операции за изследване на животните, а след това просто е захвърлил техните трупове, пише Езорейтер.

Изображение

Ето какво разказва свидетел: С жена ми Тина в онова утро, 2 януари 2018 година, пътувахме по пътя Мур Роуд в Полк Сити в щата Флорида. Целта на пътуването ни бе да намерим белоглави орли, които искахме да снимаме. Точно на същото място, на което заварихме телата, съпругата ми по-рано бе видяла такива птици. Ние спряхме автомобила и започнахме да чакаме птиците. Но орлите така и не се появиха. При това, ние бяхме възнаградени в онова утро с доста по-интересна находка. Пропътувахме по пътя още няколко километра и забелязахме, че в канавка лежат два трупа на глигани. По тях имаше такива рани, които нито един ловец или звяр не оставя след себе си. Първо, кожата им бе свалена, но само на отделни места. Очевидно, по хирургичен път, доста професионално. Второ, на пътя и до животните ние не открихме и капка кръв, макар и телата да бяха доста свежи. По тях нямаше ни най-малък признак за разлагане, затова кръв все пак трябваше да има. Но нямаше.

Изображение

Порази ни и друго обстоятелство: Кой е успял с лекота да хване глиганите и с такава часовникарска точност да ги убие, а след това да ги сложи един до друг. Да предположим, че глиганите сами са умрели тук. Но не е така. Животните са много внимателно изкормени, а след това телата им захвърлени. Тоест месото им не е било необходимо на "загадъчния хирург".

Изображение

Американците са на мнение, че върху глиганите са работили извънземни. Освен това НЛО в този регион се виждат доста често.

Превод и редакция: БЛИЦ

https://www.blitz.bg/lyubopitno/amerikantsi-namerikha-gligani-vrkhu-koito-sa-rabotili-izvnzemni-snimki_news569618.html
west003
Мнения: 2522
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Извънземни правят шокиращи експерименти с животни

Мнение от west003 »

Още по темата:

Загадъчни хирурзи – убийци обикалят района на Ниали в Индия и оперират животни, като по някаква непозната технология им обезкървяват телата и им изрязват вътрешностите. Няма следи нито от кръв, нито от съпротива от страна на жертвите, съобщава esoreiter.ru.

27 овце са убити през ноември 2017 г. по този ужасен начин в три села от провинция Ниали, а от началото на годината броят на намерените трупове е 250.

Според фермерите, не са нападнати от диви животни. Според някои, в района има Чупакабра, а според други – извънземни хирурзи си правят чудовищни експерименти.

Изображение

Източник: pik.bg
Публикувай отговор