НЛО изключва и деактивира ядрени ракети

west003
Мнения: 2522
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

НЛО изключва и деактивира ядрени ракети

Мнение от west003 »

Хавайците получиха "фалшива тревога" в събота, 13.01.2018г, предупреждавайки ги за входяща балистична ракета и причинявайки мигновена, широко разпространена паника.
В продължение на почти 40 минути изглеждаше, че светът е напът да свърши за Хавай, райски остров , който е вече нервен заради заплахата с ядрено оръжие от Северна Корея.

Сигналът е бил очевидно причинен от служител в Агенцията за управление на извънредни ситуации в Хавай, който случайно натиска "грешния бутон". След е 38 минути е бил изпратен друг сигнал, изяснявайки, че няма "ракетна заплаха или опасност за Хавайската държава". В тези минути хората в Хавай, страхувайки се за живота си, са търсели укритие и са се свързвали с близките си.".
Мат Лоппрети, държавен представител, каза на Ен Ен в емоционално интервю, че той и неговото семейство са се скрили в банята си след получаване на сигнала. Това пише businessinsider.com
http://www.businessinsider.com/how-people-in-hawaii-reacted-to-a-false-ballistic-missile-alert-2018-1

На 13 януари 2018 г., в 8:07 ч. В Хавайското време, се появи съобщение на телевизионни екрани и мобилни телефони. Това съобщение беше обявено за фалшива тревога тридесет и осем минути по-късно.
Съобщението на клетъчните телефони, с главни букви, беше написано "Балистична ракетна заплаха в Хавай. Потърсете незабавно укритие. Това не е тренировка. " Тридесет и осем минути по-късно (8:47 часа в Хавай) се появи още едно съобщение:" Няма заплаха или опасност за Хавайската държава. Повтаряне. Фалшива аларма ".
Следните снимки на тези съобщения са получени от Twitter:
Изображение

Изображение

На телевизионни екрани се появило съобщение, в което се казвало, че ракетата е открита от командването на Тихия океан в САЩ и че съобщението е от IPAWSCAP , което е националната система за предупреждение FEMA.

Изображение

Изображение

Горепосочените снимки са от Twitter и са от видео от неизвестназвестна телевизионна станция в Хавай и са били чути от Nick Short @PoliticalShort.
https://twitter.com/PoliticalShort/status/952288600271478784

Местната телевизионна станция KHON2.com публикува статия и видеоклип, който включва видео интервю на персонала от мониторинговия център, който е източникът на съобщението.
http://khon2.com/2018/01/13/missile-threat-text-alert-was-an-error-no-threat-to-hawaii/

От интервюто става ясно, че служител е направил два пъти грешка: "След натискане на неправилен бутон служителят бе помолен от компютъра да провери сигнала. Той натисна "да". Администратор на Агенцията за управление при извънредни ситуации в Хавай, заяви, че не е бил там, когато се е случило, но грешката е била "непростима".
Отсега нататък държавата планира да има двама души един до друг, за да издадат сигнала."

Проблемът се влошил, когато отнело повече от половин час, за да изпрати съобщението, че тревогата е фалшива . Нямало готов шаблон на автоматизиран начин за изпращане анулиране на фалшива аларма. Трябвало да започнат ръчен процес.

Изглежда, че персоналът, работещ в това съоръжение, който следи за входящи ракети, е натоварен с тази отговорност, така че те са обучени за него и се считат за достатъчно отговорни, за да вземат самостоятелни решения и да защитават населението чрез изпращане на сигнали по време на действителна атака.

Ето и снимки от предаването на живо на KHON, направено от 9:25 хавайско време - 20 минути след като аварийната ситуация е обявена за фалшива.
Изображение

Изображение

Не съм преработвала снимките- снимала съм екран от оригиналното видео само. От снимките се вижда , че в 9:25 в небето има над облаците особена форма "облак" - прилича на ромб или по- скоро е нещо кръгло с пояс около него . На снимката в 9:27 тоя "облак не е мръднал нито си е променил формата, за разлика от останалите облаци. На първата снимка се виждат два снопа светлина косовидно и на втората започват да избледняват.
Дали е възможно наистина да е имало ядрена ракета и тоя "облак" - НЛО да я е унищожило ?
Има изказана такава версия в мрежата.

НЛО са забелязвани на места където има ядрени ракети се казва в статията "Why are UFOs shutting down our nuclear missles? Защо НЛО изключат нашите ядрени ракети"
" Има сериозна вероятност да сме посетени и да сме били посещавани в продължение на много години от хора от космоса, от други цивилизации. Кои са те, откъде са и какво искат, трябва да бъде обект на строго научно изследване и да не бъде обект на "рулиране" от таблоидни вестници. " ( Източник ) - Лорд адмирал Хил-Нортън, бивш началник на отбраната , 5-звезден адмирал на Кралския флот, председател на Военния комитет на НАТО

Много хора, които осъзнават или започват да осъзнават феномена на НЛО, не са наясно с факта, че НЛО са посещавали и са взаимодействали с ядрени ракетни обекти по целия свят в продължение на десетилетия. Това е добре документиран факт, който датира от декември 1948 г.
"Показателно е, че дейността на НЛО от време на време надхвърля обикновения надзор и включва пряка и недвусмислена намеса в нашите стратегически оръжейни системи. Многобройни случаи включват доклади за загадъчни неизправности на голям брой ядрени ракети, точно когато едно или повече НЛО се движат наблизо. "(Декласифицираните документи на съветското министерство на отбраната потвърждават, че такива инциденти са настъпили и в бившия СССР).
Горният цитат е от изследователя на НЛО Робърт Хейстингс , който дълго време изследва феномена НЛО и връзката му с ядрени ракети. Това е клип на Робърт, който говори в Националния пресклуб през 2010.

Срещата на военновъздушната база Minot

Базата Minot Air Force се намира в Северна Дакота. През 1960-те години тя е била основна база за стратегическо въздушно командване, отговорна за междуконтиненталните балистични ракети МКБР (ядрени ракети). На 25 август 1966 г. на екип от базата е наредено да разследва много висока многоцветна светлина, която е разположена над базата. Екипът потвърдил обекта, както и втори обект, обектът беше проследен и на радар. Той се издигал и спускал няколко пъти и накрая се спускал на нивото на земята на около 15 мили от базата. Според официалния доклад:

"Когато екипът беше на около десет мили от мястото за кацане, статично е била прекъсната радиовръзка с тях. Пет до осем минути по-късно, светлината намаля и НЛО излетя. "(1)

Този инцидент продължи около четири часа и беше потвърден от три различни ядрени обекти.

Срещата на военновъздушната база Малмстом

Навлизането на НЛО в Малмстромската военновъздушна база в Монтана е едно от най-забележителните събития в тази история на срещата на НЛО с военните. Това се случва през март 1967 г. в база, която е отговорна за голямо количество ядрени оръжия. Ето какво се е случило:

Извадка, взета от книгата UFOs for the 21st Century Mind. Написано от Ричард Долан.

"Един летец със Центъра за управление на самолетите Оскар (LCC) видя звезда, подобна на зигзагообразен обект, над него. Скоро се появи и по-голяма и по-близка светлина и действаше по подобен начин. Летецът се обади на неговия подофицер и двамата мъже наблюдаваха как светлините се промъкват през небето, маневрирайки по невъзможни начини. Подофицерът се обади на командира си, лейтенант Робърт Салас, който не бе впечатлен. Наредил на подчиненото лице да продължи да гледа дисплея и да докладва, ако предметите се приближиха по-близо. Минути по-късно точно това се случи. Викайки по телефона, подчиненият казал на Салас, че пред предната порта се носи червено, светещо НЛО.

Салас събуди командира си, лейтенант Фред Мейвалд. Докато информирал Мейвалд, в малката капсула се появи аларма и двамата видяха светлината "No-Go" за една от ракетите. Само за секунди десет от ракетите се изключваха последователно. На двадесет километра разстояние, в Центъра за управление на на изстрелването, се случи същият сценарий.

Екипажите за отстраняване бяха изпратени до двете станции за изстрелване, където екипажите за поддръжка бяха на работа и наблюдаваха как НЛО се задържат над всеки от техните обекти. Ракетите бяха изключени през по-голямата част от деня. Нито военното разузнаване, нито тестовете на Боинг откриха причина за спирането.

През последните няколко години няколко служители на военновъздушните сили дойдоха да потвърдят, че нещо се е случи, а през 2010 г. Салас беше част от пресконференция в Националния пресклуб във Вашингтон, която включваше този персонал. Можете да гледате тази пълна конференция по-долу:



Ето още един видеоклип на професор Робърт Джейкъбс, описващ НЛО, които изключват и деактивират ядрените оръжия, които вече са стартирали.

По-горе са два от няколкото случая, които са се случили през годините и са официално документирани.

Излиза ,че ако не са били НЛО, сме щели да се избием взаимно още преди години.

Публикувано от Sonya Va
Източник: https://zemia11.blogspot.bg/2018/01/blog-post_18.html


Още по темата за НЛО и ядрените ракети можете да прочетете в статията:
Огромнo НЛО блокира система за стартиране на ядрени ракети
http://www.ufo.bg/?p=1931
Публикувай отговор