Зелено НЛО кацнало в Родопите през май 2018!?

west003
Мнения: 2515
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Зелено НЛО кацнало в Родопите през май 2018!?

Мнение от west003 »

За мистериозния обект алармираха жителите на кърджалийското село Жинзифово!

Причудливият летящ обект със зеленикав оттенък и четири бели точки по него кръжал над населеното място в средата на май 2018 г. Той бил забелязан от местно момче, което правело снимки на залеза с телефона си. Изведнъж тийнейджърът ококорил очи от уплаха, но бързо успял да заснеме пришълците.

Снимка на зелено НЛО заснето над град Нюпорт Бийч в окръг Ориндж, щата Калифорния през май 2017 г.:
Изображение

Момчето веднага разнесло новината из селото, но мнозина не му повярвали. Но следвало продължение, за което малцина подозирали.

"На следващия ден отидохме с приятели на предполагаемото място, където кацна зеленият обект. Търсехме следи от "нещото", което видимо слезе за малко на земята, а после отново излетя. Попаднахме на камък, какъвто преди го нямаше. Сякаш оформените фигури по него искат нещо да ни кажат", разказа младежът пред регионални медии.

Появата на камъка сериозно уплашили местните жители, които започнали упорито да вярват, че са били посетени от извънземни. Но не могат да разберат какво послание искат да им изпратят пришълците с оставянето на мистериозния камък.

Има и жители на Жинзифово, които не вярват на историята и предполагат, че някой си прави шега. "Едва ли точно при нас ще дойдат извънземните. Ако ще слязат на Земята, ще го направят в големите градове. Ей там, на жълтите павета ще отидат, какво ще търсят тук по баирите", коментират възрастни хора от региона.

Макар селото да се намира в планински район, в него живеят над 400 души, като има и млади хора. Тийнейджърите са в бойна готовност и държат телефоните си под ръка, за да могат да запечатат НЛО-то, като се появи отново. "Ловците" на снимки често се оглеждат към небето в търсене на зеленикава светлина.

Източник: http://www.bgdnes.bg/Article/6867759
Публикувай отговор