Два изтребителя преследвали НЛО над Пиемонт, Италия!

west003
Мнения: 2515
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Два изтребителя преследвали НЛО над Пиемонт, Италия!

Мнение от west003 »

НЛО държа в напрежение цели два дни жителите на италианската област Пиемонт и цялата страна. Искрящият летящ обект бил забелязан от свидетели в нощта на събота срещу неделя (9 юни 2018) да се рее над намиращото се недалеч от Торино селище Корио.

Не много време след това обаче „извънземният нашественик“ бил погнат от два изтребителя и бил принуден на бърза ръка да се спаси зад близките алпийски върхове, пише "Монитор".

Изображение

Медиите разплитаха цяла неделя случая с НЛО-то над Пиемонт, появиха се и куп свидетелски показания, които малко или много си бяха чиста проба небивалици. Но липсата на официална информация по любопитната история предизвика масов страх и куп телефонни протести срещу органите на местната и централната власт.

Депутатка пък от опозиционната Демократическа партия направи питане в парламента как така във въздушното пространство на страната ще се появи летящо тяло и то няма да бъде засечено от радарите на противовъздушната отбрана?

Ама напук на любителите на извънземни мистерии, в понеделник сутринта „зловещото нашествие“ се оказа доста елементарна случка. Защото от министерството на отбраната съобщиха, че НЛО-то било конструиран в авиозавода на Торино свръх секретен военен разузнавателен дрон.

Та той бил изпробван в нощта на събота срещу неделя със задачата да се укрие от преследващи го изтребители. Да, ама за него разбра цял свят – коментираха зевзеците в социалните мрежи, вземайки на подбив опазването на военната тайна от конструктурите на новия свръх модерен дрон.

Източник: https://www.blitz.bg
Публикувай отговор