Италианска актриса видяла кацането на НЛО

west003
Мнения: 2522
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Италианска актриса видяла кацането на НЛО

Мнение от west003 »

Финландско-италианският модел Анна Фалки, която започна да играе и във филми, наскоро се появи в италианското радио Раи Радио1. В интервюто тя разказа и за нейния опит с НЛО, който бил в детството й.

Изображение

" - На 10-годишна възраст видях НЛО две години поред. Това стана за първи път, когато почивах в Реджио Емилия заедно с родителите си за Коледа", раказва Анна Фолки.
- Виждали ли сте извънземни? - попита водещия.
- Не, не съм ги виждала и дори не съм сигурна, че могат да бъдат извънземни кораби, може би те са били превозни средства от НАСА.
- Какво си спомняш за тези срещи?
- Аз ги видях да летят в небето. Първия път те излетяха от нещо като мъгла. Там минаха няколко чинии. Една година по-късно ги видях отново, когато отново бяхме на почивка. Тогава "чинията" прелетя над къщата ни. Тя се приземи и се спуснаха четири опори. Беше диск с червеникави светлини и в същото време издаде силен, странен звук като сирена.
- Какво стана след това?
- Този звук събуди майка ми и мен и тогава видяхме това НЛО, след което кацна на полето до двора ни. Бяхме разтревожени, но не отидохме там през нощта. На другата сутрин отидохме на полето и намерихме същите "житни кръгове", за които често казват, че те са знаци от НЛО.
- Тези събития повлияха ли ви?
- Имам отворено съзнание и мисля, че не може животът да съществува само на Земята. Мисля, че има и други в друга слънчева система."

Източник: http://paranormal-news.ru


Публикувай отговор