Тъмен диск се появи над американско езеро (видео)

west003
Мнения: 2515
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Тъмен диск се появи над американско езеро (видео)

Мнение от west003 »

Невероятно видео, качено преди броени дни в интернет, показва северноамериканското езеро Ери, което се простира до канадската провинция Онтарио, като граничи и с щатите Охайо, Мичиган, Ню Йорк и Пенсилвания. На мистериозните кадри ясно се вижда тъмен обект с огромни размери, който се движи над водния хоризонт. Някои потребители в мрежата, гледали внимателно видеото, твърдят, че на кадрите се вижда отражението на летяща чиния върху водата.

Изображение

Разбира се, това разбуни сериозен спор в мрежата за това какво представлява този диск, който се рее във въздуха над езерото. Някои очаквано вярват, че това е извънземен кораб. За други това е фантастичен лещовиден облак. Трети говорят за феномен от мистичен или дори религиозен характер. Четвърта група хора смята, че това е изплувала на повърхността подводница. Трети смятат, че неизвестен оператор е заснел рядкото явление, наречено Фата Моргана.

Във всеки случай видеото предизвика небивал интерес, особено след като експертите определиха, че записът е истински без най-малък монтаж, което означава, че над езерото Ери все още има нещо. За жалост, научният свят все още не е отговорил какъв е мистериозният диск над водния басейн.

Източник: fakti.bg

Публикувай отговор