10 мистериозни места в Русия

west003
Мнения: 2515
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

10 мистериозни места в Русия

Мнение от west003 »

Мальобският триъгълник
Изображение

Изображение

Зоната на аномалия Мальобка, известна още като Мальобския триъгълник, в района на Перм в Русия има дълга извънземна история. Още в началото на 19 век тук местните селяни наблюдават неидентифицирани летящи обекти (НЛО). През съветския период Мольобският триъгълник се превръща в една от първите области в страната, където могат да се видят НЛО. Очевидци разказват за мистериозни летящи предмети с различни размери и форми, червени и сини блестящи топки и огромни черни хуманоидни фигури. Някои дори казват, че са имали телепатичен контакт с тези посетители.

Паметник на извънземно край селото:
Изображение


Дон Стоунхендж

Изображение

Изображение

Древните камъни в степите, на 120 километра от Ростов на Дон, толкова силно напомнят на известната британска забележителност, че са наречени Дон Стоунхендж. Местните са сигурни, че конструкцията е нещо като космодрум за извънземни кораби. Хората твърдят, че НЛО редовно се появяват тук през нощта, но никога през деня.


Село Алат

Изображение

Очевидно жителите на село Алат в руската република Татарстан са свикнали с НЛО. Те казват, че едно жълто петно винаги се появява в небето след залез слънце. От него излизат цветни лъчи, задържат се за известно време и след това изчезват в различни посоки. За съжаление няма снимки на тази мистерия. Фотоапаратите не могат да го уловят, казват местните.


Кищим

Изображение

През 1996 г. малкият уралски град Кищим влиза в горещите новини, когато е открито тялото на едно малко и непознато създание. Альошенка или джуджето на Кищим, както то е наречено, не може да се припише на известен вид. За съжаление местната полиция предава тайнственото тяло на някои неизвестни уфолози и оттогава никой не го е виждал.

Реплика, направена в Япония:
Изображение


Остров Олхон в езерото Байкал

Изображение

Невероятната красота на езерото Байкал не е убягнала от погледа на извънземните гости или поне така се твърди. През 1971 г., близо до остров Олхон, се наблюдава огромна пирамида, която се движи тихо по повърхността на водата. Същата пирамида се вижда отново през 1984, 1990 и 1998 година.


Далнегорск, Височина 611

Изображение

Изображение

На 29 януари 1986 г. десетки жители на далекоизточния град Далнегорск, затаили дъх, наблюдават как НЛО във формата на червено-оранжева топка се удря в местния варовиков хълм, известен като Височина 611, а след това изгаря. Хората успяват да намерят няколко дребни останки от материала, от който е направен обектът. Според учените, които са изследвали доказателствата, техниката, използвана за сплавяне на металите, не е известна на човечеството.

Изображение

Изображение

Село Сасово

Изображение

Появата на НЛО в село Сасово в района на Рязан на Деня на космонавтиката (12 април 1991 г.) не остава незабелязана. Огромна експлозия разтърсва къщите и изпочупва прозорците, а хората решават, че това е ядрен взрив. И все пак причините за събитието, са неизвестни. Някои казват, че скоро след това са видели големи топки в небето. Същият взрив става отново година по-късно, но е много по-слаб.


Медведецки хребет

Изображение

Ловците на НЛО казват, че извънземните често приземяват космическите си кораби на Медведецкия хребет в района на Волгоград. Понякога могат да се открият райони, където земята е изгоряла, а тревата наоколо е останала напълно непокътната. Дали става дума за счупена косачка или за извънземни?


Свердловски триъгълник

Изображение

Разположен близо до Екатеринбург, Свердловският триъгълник е мястото, където повечето наблюдения на НЛО са се случили в СССР през 80-те и 90-те години. Уфолозите казват, че през района минават предпочитаните маршрути на полети на извънземните. Днес изглежда извънземната магистрала не е толкова натоварена, но местните жители понякога съобщават за видени от тях космически кораби, които прелитат от време на време.


Село Окунево

Изображение

Жителите на сибирското село Окунево казват, че космически кораби кацат на езерото, разположено в близост до селището, преди да се гмурнат в дълбините му. Тогава водата излъчва зелена светлина. Някои хора вярват, че древният храм Хануман се намира на дъното на езерото.

Източник: bg.rbth.com
Публикувай отговор