Снимка на НЛО над Венецуела

west003
Мнения: 2515
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Снимка на НЛО над Венецуела

Мнение от west003 »

Има твърдения, че неидентифицираните летящи обекти (НЛО) често се появяват в "горещи точки" - места където се водят войни, има социални конфликти, случили са се или предстоят да се случат големи земетресения и т.н.

Може би знаете, че в момента Венецуела е една такава "гореща точка". Социално недоволство, сблъсък на гео-интереси, странни спирания на тока засягащи цялата страна, горски пожари, всичко това и много още го има във Венецуела. Повече за текущите събития в тази страна съм писал в моите други блогове, затова няма да изпадам тук в подробности.

Положението определено е напечено и бе въпрос на време да се появят и първите съобщения за видени НЛО. Дали извънземните следят от близо какво се случва? Дали това са секретни разузнавателни апарати на САЩ? Дали са поличба от съдбата за това, което предстои? Въпросите са много, а както винаги отговорите са малко или изцяло липсват.

На 16 февруари 2019 г., около 17:00 млад мъж от Зулия, сектор Ла Пуерта, община Валера, щат Трухило е забелязал летящ голям осветен обект. Мъжът и негов братовчед са пътували по магистралата Troncal 1. НЛО-то се е движело зигзагообразно. Успели са да направя една снимка.

Изображение

Източник: http://misterika.blogspot.com/2019/04/blog-post_3.html
Публикувай отговор