Странно синьо кълбо лети над релси на влак в Украйна

west003
Мнения: 2515
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Странно синьо кълбо лети над релси на влак в Украйна

Мнение от west003 »

Vladimiir Kartsovnik публикува в профила си във Фейсбук доста загадъчно видео, в което, според него, е запечатана кълбовидна мълния.


Изображение

Не всички потребители обаче, които са гледали клипа, се съгласяват с това твърдение. Мненията, както се казва, се разделиха на две. Някои смятат, че това е появата на портал към други светове, други пък смятат, че става дума за извънземни. Трети пък смятат, че в дъното на този феномен се таи мистичното. Съдейки по всичко, феноменът е станал в Украйна. Самият Владимир не уточнява времето и мястото, но това голямо значение няма. По-важното е това, да се разбере какво наистина се е случило на железопътните релси в онзи момент.

Изображение

Ако топката бъде по-внимателно разгледана, пишат някои изследователи, в други светлинни решения, например на негатив, то може да се види в нея загадъчен лик. Странно е, нали? Впрочем, ние не можем да разгадаем какво точно е това, дори поради простата причина, че ако на видеото наистина е кълбовидна мълния, то учените нямат еднозначен отговор на това, какво всъщност представлява тя. А тук, което е странно, си имаме работа и със синя кълбовидна мълния. Наистина е някаква мистика.

Източник: Blitz.bg
https://www.facebook.com/vladimiir.kartsovnik/videos/3199403310074816/

west003
Мнения: 2515
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Re: Странно синьо кълбо лети над релси на влак в Украйна

Мнение от west003 »

Това видео е ВИДЕОМОНТАЖ! Самия автор Andrei Trukhonovets е написал в заглавието на клипа си обозначението [CGI], което ще рече Computer-generated imagery, преведено от английски - Компютърно генерирани изображения. По надолу в коментарите в страницата YouTube Andrei Trukhonovets също казва, че сам е изработил видеото!
Публикувай отговор