Невидими извънземни живеят в Сан Франциско

west003
Мнения: 2515
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Невидими извънземни живеят в Сан Франциско

Мнение от west003 »

През последните месеци Федералното бюро за разследване започна да разсекретява документи за извънземни и неидентифицирани летящи обекти. В част от огласените страници се описват човекоподобни същества, които пристигат в Сан Франциско с намерение да заживеят на Земята. Те пристигат от етерна планета-близнак на Земята.

Изображение

Превозното им средство е някакъв диск, предназначен за пасажери. Другата част се управлява дистанционно. Съществата обявяват – не се описва как точно, но навярно чрез някаква форма на телепатия, че мисията им е миротворна. В документа на ФБР се отбелязва, че посетителите имат намерение да се установят на нашата планета. Те са човекоподобни, но много по-високи. Дискът излъчва някакъв вид непозната за хората енергия. От разсекретената информация става ясно и това, че те не идват от друга планета - поне не от такова място каквото ние си представяме, а от етерна планета, която взаимодейства с нашата. Хората не са способни да я възприемат визуално.

Изображение

Фантастично изглежда описанието, че телата и корабите на посетителите автоматично се материализират при взаимодействието си с вибрационната честота на плътната материя. Извънземните човекоподобни могат да се върнат в етера, когато пожелаят и да станат невидими, без да оставят никакви следи.

Всичко това напомня признание на астронавта от мисията Аполо 14 Едгар Мичъл, който от години твърди, че не сме сами във Вселената. Именно Мичъл преди време обяви категорично, че е открит катастрофирал космически кораб с тела на НЛО в него. Астронавтът каза още, че извънземните много отдавна посещават нашата планета.

Източник: lupa.bg
Публикувай отговор