Публикувана е "най-добра снимка" на НЛО за 40 години

west003
Мнения: 2515
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Публикувана е "най-добра снимка" на НЛО за 40 години

Мнение от west003 »

Жител на Полша направил, според уфолозите, най-добрите снимки на НЛО за 40 години, пише The Mirror.

Изображение

Според изданието жител на полското село Ястрово, намиращо се на близо 180 км. от столицата Варшава, който пожела да остане анонимен, за да не го помилсят сънародниците му за психически неуравновесен човек, заснел неидентифициран летящ обект с камерата на телефона си. Снимките се оказаха с добро качество и позволиха задълбочено проучване на изобразения обект.

Изображение

Според самия очевидец той карал колело и чул странен звук. Обръщайки се, мъжът забелязал пред гората обект с форма на пирамида. Преди да изчезне НЛО, полякът направил пет снимки, които след това прехвърлил на полския уфолог и журналист Роберт Бернатович.

Последният се обърна към бившия ръководител на разследващия отдел на Британската асоциация за изследвания на НЛО Филип Мантъл.

Филип Мантъл:
Изображение

Според Мантъл снимките са най-доброто, което е виждал през последните 40 години, и вероятно са истински.

Изображение

Експертът по фотографии Джейсън Глив се съгласил с него. Той е работил за британската аерокосмическа фирма Airbus.

"Припокрих петте отделни изображения, за да потвърдя движението на обекта. От снимката може да се заключи, че обектът е метален."

Джейсън Глив:
Изображение

"Бях впечатлен от високото качество на изображенията. Изглежда, че той (обектът) се движи в малък радиус от около 50 м, оставайки на надморска височина от около 150-200 фута (45-60 м) над нивото на земята".

"В заключение към анализа си на петте изображения мога да кажа, че съществува структуриран обект и той е с неизвестен произход.", казва Глив.

Г-н Мантъл добави: "Ако анализът на Джейсън Глийвс е правилен и нямам причина да предполагам друго, тогава тези пет снимки на НЛО от Полша биха могли да бъдат най-доброто, което имаме".

Източник: https://www.mirror.co.uk/news/weird-news/photos-ufo-hovering-over-forest-22256806
west003
Мнения: 2515
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Снимките с полското НЛО се оказаха фалшиви!!!

Мнение от west003 »

След публикуването на снимките с НЛО в социалните мрежи, техният автор неочаквано се появи. Той заяви, че изображенията на НЛО са фалшиви. Те бяха направени с метална играчка, а целта беше да се разобличи полският уфолог, но шегата отиде твърде далеч.

"Много съжалявам, но това е фалшив", пише Януш Газда. "Тези снимки са мои, изпратих ги, за да покажат какво е доверчив човек Робърт Бернатович. Никога не съм мислил, че ще ги изпрати някъде в чужбина. Съжалявам, че сте се заблудили - не исках да привличам друг, освен Робърт Бернатович. "

В доказателства мъжът прикрепи снимка на играчката, която играе ролята на НЛО в снимките.

Изображение

Източник: https://www.metronews.ru/novosti/world/reviews/neveroyatnye-foto-nlo-v-polshe-vyzvali-spory-final-rassledovaniya-okazalsya-neozhidannym-1686556/
Публикувай отговор