Извънземни предали на контактьор как и кога ще загине Земята

west003
Мнения: 2515
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Извънземни предали на контактьор как и кога ще загине Земята

Мнение от west003 »

През последните години НАСА / ЕСА и други космически агенции обръщат много странно голямо внимание на астероида (99942) Апофис, за който се пише в научни списания, говори по телевизията и дори изпращат някаква мисия към него с опит да го унищожи.

Изображение

Апофис е астероид, открит през 2004 г. в обсерваторията на връх Кит-Пик в Аризона. Предварителното му име е 2004 MN4, окончателното си име получи на 19 юли 2005 г. След като астероидът мина покрай Земята през 2013 г., експерти от лабораторията за реактивни двигатели на НАСА заявиха, че възможността за сблъсък със Земята през 2029 г. е изключена, а през 2036 г. е изключително малко вероятна. Максималният диаметър на астероида е 300-350 метра, така че ако падне на Земята, се изчислява, че той ще предизвика експлозия от 750 мегатона. След това ще има кратер с диаметър 6 километра, а в кръг с радиус от 300 километра всичко там ще се превърне в прах.

Изображение

Такава е официалната информация, която предизвиква у хората много големи съмнения. И тези съмнения започват с факта, че Апофис не е открит през 2004 г., както се твърси, а през 1981 г.! Express.co.uk припомня в своя статия, че през същата 1981 г. уфолог на име Били Майер информира всички, че има някаква силно развита раса, която се свързва с него, казвайки му, че в космическото пространство на Земята има някакъв много голям астероид който в един от най-близките си обходи ще падне на Земята. Падането на това небесно тяло няма да направи кратер в Земята, както успокоява НАСА, а пукнатина от Черно море до Северно море. И от там гореща лава ще започне да изригва, като ще залее всичко.

Щетите на планетата ще бъдат такива, че ще останат само хлебарки, така че извънземните информирали Майер за плановете си да обединят човечеството в едно правителство, чиято задача ще бъде да премахне тази заплаха. Самите извънземни не могат да премахнат астероида и поради редица причини хората трябва да го правят.

Изображение

Много наши читатели са добре запознати и разбират, че всички имаме смесено отношение към хората, които получават телепатични съобщения. Сред тази публика има много измамници, много луди със свидетелства от лудницата, а малцината, които чуят нещо, всъщност могат да предават съобщения от сили, враждебни на човечеството. Тоест, много е трудно да различим истината от лъжата и разбирайки това при извънземните, Майер помога.

Първо, те са му дали толкова подробно описание на Апофис, че когато астрономите са го открили, самите те са били изумени колко Майер ясно е предвидил неговата орбита, масата и дори изчисленото място на удара, линията на която просто започва недалеч от описания от Майер бъдещ разлом.

Изображение

Второ, извънземните разказали на Майер 250 факта от научна информация, които през 1981 г. били непознати за хората, но в следващите години те били потвърдени и продължават да се потвърждават. По този начин този г-н Майер не е луд шизофреник, а нещо като Джонатан Суифт от 20 век. В приказната книга „Пътешествията на Гъливер“, публикувана между 1726-1727 г., Суифт пише, че Марс има два спътника и е дал подробните им характеристики. Но тези спътници са открити от американския астроном Асаф Хол едва през август 1877 г., тоест след 150 години от публикуването на книгата.

Изображение

Как Джонатан Суифт разбрал за спътниците е загадка за всички. Възможно е той, подобно на Майер да е бил телепат, може би „марсианците“ дори са го разходили около Слънчевата система, или това са данни от предшестващи астрономи - ние не знаем това, но във всеки случай, г-н Майер трябва да се послуша.

Вероятно този Апофис все пак ще падне на Земята и дори не през 2029 г.: кой провери изчисленията на НАСА на неговата орбита? Така, че проследяваме развитието на събитията: веднага щом всички страни по света се обединят под едно правителство, както Майер прогнозира, на това световно правителство може да падне здрав камък от космоса почти всеки ден.


По материал на: Express.co.uk

Източник: evmenov37.ru
Публикувай отговор