Специална група на Пентагона за проследяване на НЛО

west003
Мнения: 2515
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Специална група на Пентагона за проследяване на НЛО

Мнение от west003 »

Министерството на отбраната на САЩ реорганизира своя специален екип за проследяване на неидентифицирани летящи обекти

Изображение

Тя ще се нарича AOIMSG (Airborne Object Identification and Management Synchronization Group) – „група за идентифициране и синхронизиране на подхода към въздушни обекти“.

„AOIMSG ще синхронизира усилията на министерството и други правителствени агенции на САЩ за локализиране, идентифициране и установяване на интересни обекти, както и оценка и смекчаване на всички свързани заплахи за авиационната безопасност и националната сигурност“, се казва в съобщението на военните.

Според служители на Пентагона армията „приема много сериозно докладите за всяко въздушно нахлуване на всеки летящ обект, както идентифициран, така и неидентифициран, и разследва всеки един от тях“.

По-рано бившият президент на САЩ Барак Обама в ефира на телевизионната компания CBS потвърди, че американските власти разполагат със снимки на въздушни явления, чийто характер според него все още е неясен. В края на 2017 г. стана известно, че Пентагонът преди това е работил със секретна програма за събиране и анализиране на данни за „аномални заплахи от космическото пространство“. През 2007-2012 г. за нея бяха отпуснати $22 млн. В началния етап за програмата отговаряше разузнавателният отдел на Министерството на отбраната на САЩ.

Източник: nepoznato.energetika-bg.com
Публикувай отговор