Камера за видеонаблюдение засне „призрак“ на куче

west003
Мнения: 2515
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Камера за видеонаблюдение засне „призрак“ на куче

Мнение от west003 »

Джейк ДеМарко, 38-годишен австралиец бил шокиран, когато гледал видео от охранителна камера, инсталирана в задния двор на дома му в Мелбърн.

В това видео той забелязал, че младото му черно куче на име Райдър си играе с някакво странно куче.

В същото време камерата показвала перфектно Райдър, но заснела партньора му в игрите много лошо, показвайки само замъглен белезникав силует.

Всичко изглеждало така, сякаш това странно куче не било обикновено куче, а нещо като призрак.

Изображение

Създанието, с което Райдър си играел, определено се държало като куче, било четирикрако и със същия размер и форма като Райдър.

Според ДеМарко това второ куче не би могло да бъде истинско, защото дворът му е ограден с висока и здрава ограда, която никое куче не може да прескочи.

Освен това ДеМарко забелязал двете кучета, които играят на екрана на камерата в реално време, а не на запис, тоест Райдър си играел с мистериозното куче точно в момента, в който ДеМарко гледал екрана.

Но когато ДеМарко веднага изтича в задния двор, той намери там само черното си куче и никаква следа от второто куче. Той също не намерил това куче в двора на съседа си.

ДеМарко не знае как да обясни това. Той е много уплашен от видяното и сравнява кадрите с филма на ужасите „Гробище за домашни любимци“ (Pet Sematary).




Източник: nepoznato.energetika-bg.com
Публикувай отговор