Сферично НЛО над Лос Анджелис (видео)

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Сферично НЛО над Лос Анджелис (видео)

Мнение от west003 »

На 27 март 2019 г. жителите на един от крайните райони на Лос Анджелис стават свидетели на неидентифициран летящ обект, подобен на голяма тъмна сфера. От един момент нататък, без да искат да изгубят нито един детайл от това, което са гледали, свидетелите разказват за случилото се зрелищно прелитане (НЛО над Лос Анджелис ).

Свидетел чул силен шум от военни хеликоптери, които скоро се появили на разстояние от НЛО и очевидно го наблюдавали. То представлявало сфера без обективна посока. Сякаш са очаквали от него да действа.

Изображение

Кръгла сфера без прозорци, нитове, знаци или други характеристики на обикновените кораби, с тази особеност, че могат да развиват висока скорост.

Съобщава се, че след известно време сферичният обект се вдигнал и изчезнал, а хеликоптерите веднага отлетели. Но какво всъщност са видели свидетелите? Да не би да са се намирали пред летателен апарат от последно поколение тип дрон, който прави тренировки на града...? Или, както казват свидетелите, това е бил извънземен кораб?



Както и да е, наблюдението на трите хеликоптера в този район даде основание да се смята, че това е реално... и не за първи път НЛО се регистрира в близост до хеликоптери.

Източник: favsimple.com
Публикувай отговор