Скрития архив за НЛО на полковник Уендъл Стивънс

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Скрития архив за НЛО на полковник Уендъл Стивънс

Мнение от west003 »

Светът на любителите на НЛО е развълнуван след неотдавнашното откриване на отдавна изгубени снимки на предполагаема летяща чиния със самолет F117 стелт, направени в Невада през 1981 г. Тези осем изумителни снимки се появиха в нашата група във Facebook, наречена "Последни наблюдения на НЛО" ("Latest UFO Sightings"), благодарение на усилията на човек на име Дъстин Шута, който е и водещ на подкаст, наречен Flying Chariots The Rise. Произходът на тези снимки е завладяваща история за интриги, мистерии и преследване на истината.

Изображение

Шута се сдобива със снимките от архивите на покойния полковник Уендъл Стивънс, изключително уважавана и известна личност в света на изследванията на НЛО. Стивънс, роден през 1923 г., е награждаван ветеран от Втората световна война и пенсиониран пилот от Военновъздушните сили на САЩ. Във военната си кариера е изпълнявал различни длъжности, включително като пилот, офицер по комуникациите и офицер по разузнаването.

Полковник Уендъл Стивънс:
Изображение

След като се пенсионира от армията, Стивънс посвещава живота си на изследванията на НЛО, като събира богата колекция от над 4000 снимки на НЛО и разследва стотици случаи на наблюдение. Той е автор на няколко книги, включително известната поредица "Контакт с НЛО", и е смятан за един от най-големите експерти по явленията НЛО до смъртта си през 2010 г.

След смъртта на Стивънс близък сътрудник на име Джон Хюз поема отговорността за поддържането на шкафа за съхранение, в който се намира огромната колекция от материали за НЛО на покойния полковник. За съжаление, Хюз почина през февруари 2018 г. и шкафчето в крайна сметка беше придобито от един-единствен участник в търга. Впоследствие съдържанието е прехвърлено на Back of Beyond Books в Моаб, Юта, които започват да продават на търг части от архива.

https://twitter.com/i/status/1644584409159303168

Дъстин Шута попада на тази съкровищница на историята на НЛО през 2022 г. и има късмета да спечели няколко търга за снимките на Стивънс. Сред тях бяха станалите известни снимки на летящата чиния и самолета F117 "стелт", които отново разпалиха интереса към феномена НЛО и забележителното наследство на полковник Уендъл Стивънс.

Изображение
https://www.latest-ufo-sightings.net/wp ... ucer-8.png

Изображение
https://www.latest-ufo-sightings.net/wp ... ucer-7.png

Изображение
https://www.latest-ufo-sightings.net/wp ... ucer-6.png

Изображение
https://www.latest-ufo-sightings.net/wp ... ucer-5.png

Изображение
https://www.latest-ufo-sightings.net/wp ... webp/ngcb1

Снимките повдигат няколко въпроса и предлагат потенциални нови прозрения за феномена НЛО. Дали тези снимки са направени по време на таен военен тест, или са доказателство за извънземно посещение? Защо тези снимки са останали скрити толкова дълго време и какви други загадки се крият в архивите на полковник Стивънс?

Докато ентусиастите продължават да разглеждат новооткритите изображения, става ясно, че отдадеността на полковник Уендел Стивънс да разгадае мистерията на НЛО е оставила трайни следи. С разкриването на още части от архивите му можем да очакваме нови разкрития и интригуващи находки, които ще предизвикат разбирането ни за непознатото.

Източник: latest-ufo-sightings.net
Публикувай отговор