ДНК анализ на мумифицираните останки в Перу: „Определено не са хора“

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

ДНК анализ на мумифицираните останки в Перу: „Определено не са хора“

Мнение от west003 »

Преди дни излязоха резултатите от ДНК анализа на откритите в Перу тленни останки на две неизвестни същества. Мексиканските изследователи са категорични, че скелетите не са човешки.

Изображение

Когато преди време мексиканският журналист Хайме Маусан откри две малки тела, светът беше удивен, объркан и скептично настроен към древната находка. Мусан заяви пред мексиканския конгрес, че телата, открити в Перу, са на извънземни, починали преди много векове и 30% от техния генетичен материал „не е от нито един известен вид“. 70% от произхода на останките остават неясни, но Маусан твърди, че ДНК анализът потвърждава, че мумиите „определено не са хора“.

70-годишният журналист, открил мумиите, обяви откритието им за „най-важното нещо, което се е случвало на човечеството“. „Мисля, че този феномен е единственият, който ни дава възможност да се обединим“, заяви той тогава.

Изследователи от Мексико подеха проекта му за удостоверяване на автентичността на мумиите, които имаха по три пръста на краката. Според Мусан, за първи път се сблъскваме с неопровержими доказателства за извънземен живот, достигнал Земята.

Широката общественост има право на информация относно нечовешки технологии и субекти, смята журналистът. Вместо да ни разделя, откритието трябва да обедини човечеството, добави той, отбелязвайки, че трябва да приемем, че не сме сами в този огромен Космос.
„Тези екземпляри не принадлежат към нашата земна еволюция. Те не са същества, открити след катастрофа на НЛО. Те са открити в диатомови мини и по-късно трансформирани във вкаменени мумии“, обясни Маусан.
Уфологът Уил Галисън – личен приятел на археолога, който е направил първоначалния анализ на предполагаемите извънземни – е убеден, че не става дума за някаква шашма със странните трупове, но твърди, че това са манекени (нещо като ритуални кукли, чучела) на 1000 години.

Галисън, който е и изпълнител, споделял концертни сцени с Чака, Карли Саймън, Стинг и Барбара Стрейзънд, за първи път летя до Перу през 2017 г., за да види мумиите, много преди изявленията на Маусан, защото смяташе, че те може да са извънземни реликви.

По време на документално интервю за телевизионното шоу за НЛО Nub TV, той разказа, че е бил в Перу два пъти и дори е направил отливка на една от мумифицираните „глави“. Когато посетил приятел от северната част на Ню Йорк, той видял череп на елен, чийто тил му приличал на предния череп на предполагаемите извънземни мумии.

Галисън, който доскоро вярвал, че мумиите са „слезли в летяща чиния“, има ново становище. Смята, че става думи за предмети, изработени от хора с неясна цел. Той можел само да гадае дали културата на инките отпреди 1000 години е създала мумифицираните чучела и как са попаднали в единия от тях намерените подобия на яйца, които могат да се видят само чрез рентгенова снимка. Маусан ги описва като „яйца на влечуги“.



Източник: https://spisanie8.bg/

ПС. През септември бяхме публикували материал за тези находки, нека припомним и него:
http://www.ufo.bg/forum/viewtopic.php?t ... 74afcb2074
Публикувай отговор