Наблюдение на НЛО във Франция на 9 ноември 2021 г.

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Наблюдение на НЛО във Франция на 9 ноември 2021 г.

Мнение от west003 »

Нека припомним един случай от 2021 г. За това пише сайтът dir.bg:

Над южната част на Франция е наблюдаван много странен светещ обект, стреснал жителите на редица градове. НЛО бе видяно от хора в Монпелие, Курнонтерал, Павала-ле-Фло, Сет, Нарбон, Перпинян и дори в Андора.

Обектът, заснет на 9 ноември 2021 г., има правоъгълна форма, а по време на полета си се завърта няколко пъти около оста си. След известно време той изчезва рязко.

Метеоролозите от местната метео служба нямат обяснение на явлението, но са шеговито настроени. Френската армия не е коментирала кадрите, наводнили социалните мрежи.

Обектът е забелязан на 9 ноември 2021 г., а на някои места са видени 3 НЛО-та.

Мнозина от французите пишат в социалните мрежи, че за видяното е отговорна извънземна раса.

Възможни са редица обяснения. Много е вероятно кадрите да показват тестването на рояк от малки дронове, които се контролират от изкуствен интелект. Военните на САЩ, Великобритания, Русия, Китай, Франция и дори Турция разработват подобна технология.

Възможно е и обектът да е нов тип боен дрон с по-големи размери. Друго по-малко вероятно обяснение е видяното да е лазер.

Фактът, че НЛО-то се преобръща координирано три пъти около оста си, преди да изчезне рязко прави невъзможно това да е самолет, ракета или балон.

Сателит може да се завърти около оста си, но това не би могло да се види с просто око, коментират астрономи.



А какво наистина са наблюдваните НЛО остава само загадка...
Публикувай отговор