Стюардеса на Wizz Air засне НЛО по време на полет

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Стюардеса на Wizz Air засне НЛО по време на полет

Мнение от west003 »

Проблемът с НЛО-та е, че никога не знаеш кога ще ги видиш.

Така че можете да си представите изненадата й, когато стюардеса забелязала едно от тях на хиляди метри във въздуха.

Изображение

Дениса Танасе работи на борда на самолет на Wizz Air, пътуващ от Лутън, Великобритания, до Сизмани в Полша, когато поглежда през прозореца.

Но вместо да види облаци и безкрайно небе, майката на две деца се сблъскала с нещо, което просто не можела да обясни.

Затова бързо грабнала телефона си, за да го заснеме и да го покаже на хората, след като се върне на твърда земя.

Когато прегледала кадрите, Дениса била сигурна, че току-що е видяла НЛО.

По повод близката среща 36-годишната жена каза: "Работя като стюардеса от една година и никога не съм виждала подобно нещо."

"Не можех да видя нищо с голи очи. Но когато проверих видеото 20 минути по-късно, го забелязах и говорих с пилота, за да попитам дали знае нещо."

"Всички бяха объркани - не бяха виждали нищо по време на полет и не е имало турбуленция. Беше със странна форма, като кръг, който мигаше в розово."

"Отначало си помислихме, че може би е отражение на розовата ни униформа, но на видеото се вижда движението - вижда се, че лети."

Макар че повечето от нас биха били леко разтревожени от това, на което току-що са станали свидетели, Дениса каза, че всъщност не е толкова притеснена.

За пръв път е видяла със собствените си очи нещо, което намеква за съществуването на извънземен живот, и сега е вярваща.

"Бях просто щастлива, че съм заснела нещо - мислех си как е възможно това?"

"И преди съм виждал неща в интернет и съм си мислел, че това може да е фотошоп, но аз самият съм го заснел на видео. Сега определено вярвам повече, отколкото преди."

Изображение

Видеото на следния линк:
https://www.dailymail.co.uk/video/news/video-3101861/Video-Flight-attendant-believes-captured-pink-UFO-camera.html

"Семейството и приятелите ми определено смятат, че това са извънземни - съпругът ми каза, че ти си моята жена, вярвам ти".

Това странно наблюдение се случва само няколко месеца, след като шефът на НАСА потвърди, че те активно търсят НЛО.

Още през септември 2023 г. Бил Нелсън разкрива резултатите от дългоочаквания доклад за НЛО, в който между другото се посочва, че НАСА вече няма да ги нарича НЛО (UFO), а ще използва термина НАП (UAP - unidentified anomalous phenomenon).

Той каза: "Ние търсим признаци на живот, минали и настоящи. В нашето ДНК е заложено да изследваме и да се питаме защо нещата са такива, каквито са."

"През юни миналата година НАСА възложи на независим изследователски екип да проучи неидентифицираните аномални явления. Направихме това с няколко цели - първо, да проучим как НАСА може да използва нашия опит и инструменти, за да изучи НАП от научна гледна точка."

"Второ, да изместим разговора за НАП от сензацията към науката и да се уверим, че каквото и да открием или каквото и да препоръчаме, ще бъде споделено прозрачно по целия свят."

Източник: glasnews.bg
Публикувай отговор