Сребристо НЛО e заснето с камера да прави 90-градусов завой в Едмънтън

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Сребристо НЛО e заснето с камера да прави 90-градусов завой в Едмънтън

Мнение от west003 »

На 7 юли 2022 г. в Едмънтън, Канада, е наблюдавано странно НЛО. Свидетелят, който извършвал последната си проверка на двора преди да обезопаси портата в промишлен комплекс, съобщава, че е видял сребристосива сфера, която приличала на нещо от анимационния филм "Джетсън".

Изображение

Свидетелят наблюдавал НЛО в продължение на около десет секунди, докато то прелитало плавно над покривите на сградите, нито твърде бързо, нито твърде бавно. В района летели и птици. Свидетелят започнал да записва видео на мобилен телефон за около 30 секунди, след което спрял да снима, тъй като нищо не се случвало.

Но веднага щом спрял да снима, НЛО направил рязък и неочакван завой. То завило наляво и нагоре и се отдалечило от свидетеля под ъгъл от точно 90 градуса, перпендикулярен на неговата позиция. НЛО полетял право в облаците и изчезнал от погледа.

Видеозаписът на свидетеля, който е публикуван в интернет, показва как сребристата топка се движи хоризонтално, преди да направи внезапен завой и да се насочи нагоре към облаците. Видеото със сигурност ще предизвика дебати и дискусии както сред любителите на НЛО, така и сред скептиците.



Източник: latest-ufo-sightings.net
Публикувай отговор