Откриват НЛО в рекламна снимка

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Откриват НЛО в рекламна снимка

Мнение от west003 »

Фотографът Кеко Феро правил рекламни снимки на винарна, намираща се в долината Калчаки в Аржентина. Това се случва през октомври 2018 г.
Снимката "престояла" почти година и отново била "преоткрита" от самия Феро и от Лукас Уртасун, собственик на ферма Миралуна.

"Правехме проучване на снимките, които имахме за уебсайта. Мислехме да обединим изображения на различните етапи на винопроизводството и го избрахме в този контекст. Ако не я спасихме по този начин, със сигурност щяхме да я пропуснем. И когато го избирахме, ние също не видяхме какво има. Ето защо смятаме, че снимката има двойно виждане", казва Уртасун.

Изображение

Когато се заели със задачата да подготвят изображението, синхронизирайки тоновете за мрежата, те забелязали лека аномалия в цветовете на небето. Чрез разширяването на тази аномалия, както показваме в репродукцията на тази страница, се появи фигурата, към която се приближаваме днес.

"Честно казано, не знам какво е. Направих снимката с камерата, която винаги използвам, Canon 5D MkIII. Тъй като понякога една снимка може да генерира петна - капчица, бъг, който се среща - увеличавам я, за да я коригирам. И този път го уцелихме. Виждал съм петна на снимките си безкрайно много пъти и като цяло са малки буболечки, които се появяват като линии поради дълбочината на рязкост на камерата, затова не ги снима добре в детайли и изглеждат като петънце, или линия на косата. Но разликата в това е, че има странна структура, която не мога да свържа с други неща, които знам. Не е във формата на животно или нещо подобно, така че не знам какво е. Освен това е много високо на хълма, много е далеч от мястото, където съм, и затова се вижда само при увеличение. За първи път ми се случва да не е бъг или нещо подобно. Случвало ми се е при снимане да се появи бъг и да се появи странна линия, но човек го осъзнава. В този случай: нямам идея", признава Кеко Феро.

Източник: https://www-zonasursalta-com-ar.translate.goog/noticias/id-10189_Descubren-un-ovni-en-Cachi?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=bg&_x_tr_hl=bg
Публикувай отговор