Голям обект с форма на пура забелязан край Калифорния

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Голям обект с форма на пура забелязан край Калифорния

Мнение от west003 »

През октомври 2022 г. жителите на Калифорния остават втрещени, след като над океана е забелязан голям обект с форма на пура. Очевидци заснели зашеметяващата гледка с телефоните си, като много от тях споделили кадрите си в социалните мрежи.

Изображение

Обектът, чиято дължина се изчислява на няколкостотин метра, изглежда е направен от метал и издава слаб бръмчащ звук. Обектът е видян да виси на място в продължение на няколко минути, след което изчезва от погледа.

Наблюдението предизвика голямо вълнение и спекулации, като много хора предполагат, че това може да е НЛО или дори доказателство за извънземен живот. Други обаче остават скептично настроени и предполагат, че обектът може да е метеорологичен балон или друг вид експериментален самолет.

Въпреки скептицизма, наблюдението предизвика нов интерес към възможността за извънземен живот и съществуването на НЛО. Много хора се включиха в социалните медии, за да споделят собствените си наблюдения и преживявания, като някои от тях твърдят, че са имали близки срещи с извънземни същества.

Това не е първият случай, когато в небето над Калифорния се наблюдават странни обекти. През последните години имаше няколко наблюдения на НЛО, като в някои съобщения се предполага, че те може да са експериментални военни самолети или дори посетители от друга планета.

Засега големият обект с форма на пура, забелязан над океана, остава загадка и мнозина с нетърпение очакват актуални обяснения от експерти в тази област. Тъй като търсенето на отговори продължава, възможността да се открие истината за съществуването на извънземен живот остава вълнуваща и интригуваща тема за мнозина.



Източник: swiftydragon.com
Публикувай отговор