Правителството на САЩ разследва наблюдения на НЛО

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Правителството на САЩ разследва наблюдения на НЛО

Мнение от west003 »

Правителството на САЩ разследва повече от 650 потенциални наблюдения на НЛО, потвърди служител на Пентагона в сряда.

Шон Къркпатрик, директор на Службата за следене на аномалии на Пентагона (AARO), направи разкритието пред подкомисия на въоръжените сили.

Наблюденията са концентрирани край източното и западното крайбрежие на САЩ, в Близкия изток и в района на Южнокитайско море, каза Къркпатрик.

Новоразсекретено видео на американски военен дрон, провеждащ наблюдение в Близкия изток, показа неидентифициран обект, който влиза и излиза от кадър. Ако видеото се забави, се вижда , че е заснета метална сфера. Но откъде идва и какво прави, остава една от многото такива мистерии за Пентагона.



Според Пентагона няма достоверни доказателства, че някой от все още неидентифицираните обекти е дошъл от космоса. Пентагонът обаче заяви, че малък брой от тях вероятно са модерни летателни апарати, разработени от Китай.

Това признание идва, след като Службата на директора на Националното разузнаване публикува доклад през януари, който разкри, че службата му е проследила общо 510 наблюдения на НЛО от 2005 г. насам.

Това е значително повече от 2021 г., когато бяха отчетени 144 наблюдения.

От 366 нови наблюдения, докладвани в доклада от януари, 26 са характеризирани като дронове, 163 като подобни на балони обекти. За е докладвано, че са 171 необясними, някои от които имат "необичайни летателни характеристики или и изискват допълнителен анализ".

Източник: vesti.bg
Публикувай отговор