Полицай е заснел НЛО в Лас Вегас?

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Полицай е заснел НЛО в Лас Вегас?

Мнение от west003 »

Кадри от полицейска бодикамера заснеха предполагаемо НЛО в Лас Вегас, след като жителите съобщиха, че са видели "10-футови извънземни с големи блестящи очи".

Камерата на полицай от Вегас заснема обекта около 23:50 ч. на 30 април, след като местен жител съобщава, че е видял нещо "100 процента нечовешко" в имота си, съобщи местният телевизионен канал 8 News Now.

Кадрите показват ярко синя топка от светлина, прелитаща през тъмното небе с висока скорост.

Изображение

Приблизително 39 минути след първото обаждане друг жител се свърза с 911, казвайки, че има две неизвестни лица в задния му двор, след като видял обект да пада от небето.

"Има нещо като 8-футов човек до него, а другият има големи очи и ни гледа", казва собственикът на къщата на полицията в аудио, получено от телевизионния канал.

"В задния ми двор. Кълна се в Бога, това не е шега. Ужасени сме", твърди обаждащият се. "Те са много големи. Нещо като 8 фута, 9 фута, 10 фута. Приличат ни на извънземни. Големи очи. Имат големи очи. Не мога да го обясня. И голяма уста. Те са с блестящи очи и не са хора. Те 100 процента не са хора", каза той.

Отговорилите служители изразиха тревогата си от странните събития.

"Толкова съм нервен в момента", се чува как един полицай казва на партньора си. "Стомахът ми е свит на топка, братле – видях падаща звезда, а сега тези хора казват, че в задния им двор има извънземни."

"Не вярвах в тези неща, но това, което видях, ме накара да повярвам", казва един от свидетелите на полицията.

Районът на предполагаемото наблюдение е претърсен и свидетелите са разпитани, но не е открита нова информация. Оттогава LVPD затвори случая, съобщи 8 News Now.



Този инцидент се случва след като бивш офицер от разузнаването, превърнал се в разобличител, наскоро заяви, че САЩ разполагат с множество части и оборудване от НЛО с "нечовешки произход", които са се разбили на земята.

Дейвид Чарлз Груш каза, че САЩ и други нации участват в свръхсекретни операции, които се опитват да "реверсират" частите за създаване на оръжия.

Груш също така твърди, че информацията е била незаконно прикривана от Конгреса, тъй като правителството се е опитало да скрие находките, които участват в "80-годишна надпревара във въоръжаването", за да се възползват от технологията.


По публикацията работи: Нели Христова

Източник: https://www.dnes.bg/notifikacii/2023/06/09/policai-e-zasnel-nlo-v-las-vegas.572521
Публикувай отговор