Мистериозно НЛО се върти над Охайо

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Мистериозно НЛО се върти над Охайо

Мнение от west003 »

Много случайни минувачи стават свидетели на мистериозен феномен в небето над Мидълтаун, щата Охайо, САЩ. Около 22:30 ч. на оживено кръстовище е забелязан странен въртящ се обект, който привлича вниманието на всички. Очевидците са изненадани от необичайния вид на обекта: няколко ярки зелени светлини сякаш се вихрят в танц обратно на часовниковата стрелка, съобщава Daily Mail.

Необикновено зрелище продължава само няколко секунди. Както се вижда от заснетото по време на инцидента видео, обектът бързо се отдалечава с голяма скорост. Остава да виси въпросът какво е това.

Някои предполагат, че извънземни може да са наблюдавали района, но официалните лица са на друго мнение. Президентът на Астрономическото общество на Синсинати Браян Симпсън казва, че явлението трябва да се третира с повишено внимание:

"Истинското удостоверяване е получаването на много съобщения от различни свидетели. В противен случай може да се сблъскаме с фалшификат. Бих искал да видя поне 20 независими свидетелства".

Симпсън отбелязва, че в популярната платформа TikTok има софтуер за създаване на подобни ефекти, които често се приемат за НЛО:

"Движещите се графики, налични в специални приложения, улесняват създаването на видеоклипове като този", добавя Симпсън.

От местното шерифство казват, че не са получавали сигнали за този инцидент. Липсата на официален отговор от властите поражда въпроси дали това явление наистина е било толкова значимо и необичайно, колкото изглежда на пръв поглед.



Източник: lupa.bg
Публикувай отговор