Историята на руски инженер,получил парализа от звука на НЛО

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Историята на руски инженер,получил парализа от звука на НЛО

Мнение от west003 »

Нерядко при наблюдения на НЛО хората изпитват странна и напълно обездвижваща "парализа" по време на близко прелитане на тези обекти. След като обектите се отдалечат обаче, двигателната система възстановява функционалността си. Подобен случай се е случил на инженер В. Я. Миронов, когато над него е зависнал неидентифициран обект с диаметър около 30 метра, оформен като "чаени чинийки с дъна, сгънати навън".

Изображение

"Освен любопитство в мен не се заражда нищо - нито чувство за опасност, нито страх. Спомних си за часовника. Трябваше да му отмервам времето, но можех ли да видя циферблата? Преместих куфарчето в дясната си ръка, за да мога да доближа лявата с часовника до очите си, но в този момент чух странен звук, който не бях забелязвал преди. Това дори не беше звук, а някакво звънене в ушите ми, като силно главоболие.

Веднага забравих часовника си. Огледах се наоколо - всичко си беше същото като преди. Само свирката на локомотива все още се чуваше от гарата, но звукът не беше същият. Чува се много добре, представлява смесица от звънене, шумолене и бръмчене, и колкото по-добре го чуваш, толкова по-неприятно е, иска ти се да си запушиш ушите. Тогава усещам, че пръстите на дясната ми ръка някак се разтварят и не мога да задържа дръжката на куфара, който се изплъзва от тях, пада на земята.

В следващия момент съм убеден, че не мога да се движа, сякаш вратът, ръцете и краката ми не са мои. Усещам ги, но не мога да ги движа, дори не мога да откъсна очи от блестящото нещо и стоя като хипнотизиран.

Звукът ме обгръща от всички страни и е невъзможно да се определи откъде идва. Главата ми е празна, мислите ми са бавни и мудни. Спомням си времето... и не мога да вдигна ръката си. Стоя, без да пристъпвам, страхувам се да не падна, но не се и колебая, дори да задуха попътен вятър. Усещам само с дясната си страна, но не чувам никакъв звук - само звън в ушите ми. Забравям всичко, нямам абсолютно никакви мисли.

Не знам колко време стоях така, може би две минути, може би десет. Нещото се появи отново, намали размера си и изчезна за секунди. Сякаш от ушите ми беше издърпана вата и дори чух как дрянът шумоли в сухите клони в краката ми. Способността ми да се движа се върна при мен, а с нея дойде и страхът."

Както виждате, странното състояние на ступор беше предшествано от доста странен звук. В същото време съзнанието на В. Я. Миронов явно е навлязло в променено състояние. Дали това състояние е било предизвикано от самия звук, или този звук е бил просто страничен ефект от пси-енергийното въздействие върху инженера? Засега можем само да спекулираме.

Уфологът В. Ажажа:
Изображение

Не случайно известният руски уфолог В. Ажажа коментира подобни случаи по следния начин:
"В чужбина и у нас са натрупани много факти, че в редица случаи неидентифицирани летящи обекти, които прелитат или се носят над хора или животни, могат да предизвикат временни парализи на двигателната система на хора или животни, които обикновено изчезват скоро след излитането на НЛО, както в детската игра "Замръзване". Какво става с последствията? Трябва да се предположи, че последиците от един емоционален, понякога граничещ със стрес епизод, винаги остават - явни и не. Този въпрос, както и много други в проблема за НЛО, изисква самостоятелно изследване."

Може да се предположи, че някакъв разум с помощта на неизвестни технологии е въвел човек в състояние на променено съзнание, в което и се е проявила тази странна парализа. И изглежда, че подобни случаи в проявлението на феномена НЛО в никакъв случай не са изолирани. Възможно е обаче всичко това да е страничен ефект от създадените полета около НЛО върху човека.

Автор: Борис Игнатиев
Източник: nlo-mir.ru
Публикувай отговор