Какво знае Великобритания за НЛО

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Какво знае Великобритания за НЛО

Мнение от west003 »

Членовете на кралското семейство често изглеждат така, сякаш не са част от нашия свят. Всъщност те водят живот, който за повечето от нас изглежда странен и напълно неестествен. Те са постоянно под светлините на прожекторите и макар че отвън всичко изглежда лъскаво и усмихнато, реалността трябва да е съвсем различна.

Но въпреки че не изглеждат като нормални хора, в известен смисъл те са такива. Всъщност понякога ни напомнят за своята човечност, особено чрез кралските деца, чието поведение все още не е твърде обиграно. Тяхната човечност проличава и чрез интересите и страстите им.

Знаем, че кралица Елизабет II е била любителка на животните и е изпитвала неистова страст към конете. А сега откриваме, че крал Чарлз III също има страст и то такава, която е наследил от баща си...

Принц Филип прекарал десетилетия в изучаване на НЛО

Изображение

Според Vanity Fair принц Филип е бил обсебен от НЛО и е прекарал десетилетия в изучаването им.

"Принц Филип знае, че "истината е някъде там", поради което се съобщава, че кралската особа е прекарала десетилетия в подготовка за близка среща от трети вид", пише изданието.

Според The Sun именно чичото на принц Филип е предизвикал интереса му. Всъщност лорд Маунтбатън уж "написал официален доклад за кацане на летяща чиния в имението му Броудлендс в Ромзи". Този доклад е бил пазен в тайна до смъртта на лорд Маунтбатън през 1979 г.

Съобщава се, че през целия си живот принц Филип е чел много по темата. Всъщност бившият му секретар е написал няколко благодарствени писма до автори, които изпращат книгите си на принца.

"Негово кралско височество ще добави този екземпляр към колекцията си. То ще бъде добре дошло допълнение към библиотеката му", гласи една от благодарствените бележки.

Изглежда, че принц Филип е предал тази страст на сина си - крал Чарлз III.


Крал Чарлз може да помогне на Обединеното кралство да установи контакт

Изображение

На 7 август няколко издания писаха за това как крал Чарлз III трябва да "окаже натиск" върху правителството на Обединеното кралство, за да бъдат публикувани "британските досиета Х".

Това смело твърдение идва от документалиста Марк Кристофър Лий, който ще дебютира с новата си поредица за НЛО по Sky на 10 август 2023 г. Лий смята, че задължение на крал Чарлз е да подготви англичаните за евентуален контакт с извънземни, тъй като той е глава на Англиканската църква.

Всъщност Лий смята, че тъй като крал Чарлз е едновременно религиозен и вярва в съществуването на извънземни, той е най-добрата възможност, която може да подготви широката общественост. Нещо повече, Лий настоятелно съветва крал Чарлз да последва стъпките на американците, които съвсем наскоро признаха, че разполагат с доказателства за извънземен живот.

"Призовавам нашия крал да окаже натиск върху министър-председателя Риши Сунак да разкрие пред обществеността истината за това, което Великобритания знае за НЛО. Те трябва да окажат натиск и върху правителството на САЩ и други правителства по света. Това не е нещо, което засяга само САЩ, а е световно явление", казва Лий.

Източник: Ohmymag ENG
Превод: vesti.bg
Публикувай отговор