Човек засне супер бързо летящо НЛО по време на гръмотевична буря

west003
Мнения: 2525
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:30 pm

Човек засне супер бързо летящо НЛО по време на гръмотевична буря

Мнение от west003 »

На 17 юни 2023 г. на плажа Форт Лодърдейл мъж, който бил на почивка със семейството си, неочаквано се натъкнал на мистериозен обект в небето и го заснел на видео. Това съобщава Daily Mail.

29-годишният Кармен Рич от Бостън (Масачузетс, САЩ) този ден, около 20 часа, решил да заснеме предстоящата буря край брега.

Но той дори не е и предполагал, че камерата му ще улови нещо толкова необичайно. На кадрите, заснети от Кармен, странният обект, който той нарича НЛО , може да се види как се появява и изчезва само за миг, плъзгайки се по небето с приблизително 2000 мили в час.

Изненадан от откритието си, Кармен споделил видеото с полусестра си, която също била изумена от видяното.

„Това беше най-бързото нещо, което съм виждал през целия си живот“, признава Кармен. „Очаквах, че обект, летящ толкова бързо, определено ще издаде някакъв шум, но това не се случи. Наистина се уплаших", казва още той.

Малко след като публикува видеото в социалните мрежи, публикацията на Кармен започва да набира популярност.

Повече от 500 потребители започнали да обсъждат този мистериозен феномен. Коментарите варират от ентусиазирани възклицания на "Уау, това беше невероятно!" до спекулации, че извънземни същества присъстват в небето над Форт Лодърдейл.

Един потребител споделя наблюдението си: „Те [извънземните] обичат гръмотевичните бури. Така зареждат летящите си кораби. Аз също съм го виждал, снимал, дори няколко пъти.“

Но не всеки е готов да повярва в необикновена версия на събитията. Някои потребители оставиха скептични коментари, като посочиха, че подобни явления може да имат обяснение от гледна точка на земните технологии или метеорологията.

Кармен Рич обаче остава верен на думите си и е убеден, че видеото му е запечатало нещо необичайно и вълнуващо.



Източник: blitz.bg
Публикувай отговор